Tassen

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

2725 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Sluiten
Filteren
Korting
Collectie
Van hoog naar laag sorteren
 1. -20% korting
  Valentino Bags Ivan Black Laptop bag VBS7O529NERO
  Speciale prijs € 175,99 Normale prijs € 219,99
 2. Furla 1927 Black Leather Crossbody bag WE00265ARE000O6000
  € 225,00
 3. Rains Trail Beige Backpack R14300-26
  € 110,00
 4. -20% korting
  Michael Kors Temple Black Leather Shoulder Bag 30R4G1LT3L-001
  Speciale prijs € 280,00 Normale prijs € 350,00
 5. -20% korting
  Michael Kors Gigi Grey Shopper 30S4G3GT3J-012
  Speciale prijs € 280,00 Normale prijs € 350,00
 6. Rains Mini White Shopper R14160-26
  € 70,00
 7. Coccinelle Beat Soft Brown Leather Crossbody bag E1MF6150101W12
  € 295,00
 8. Coccinelle Beat soft Taupe Leather Crossbody bag E1MF6150201N59
  € 285,00
 9. -20% korting
  Ted Baker Jaylisa Pink Handbag TB262600P
  Speciale prijs € 144,00 Normale prijs € 180,00
 10. Coccinelle Liya Green Leather Crossbody bag E1MD0150101659
  € 298,00
 11. Coccinelle Malory Black Leather Shopper E1R1K110101001
  € 320,00
 12. -20% korting
  Isabel Bernard Femme Forte Heline Black Handtas IB21107
  Speciale prijs € 159,00 Normale prijs € 199,00
 13. -20% korting
  Michael Kors Kensington Black Leather Shoulder Bag 30S4G8KL9L-001
  Speciale prijs € 260,00 Normale prijs € 325,00
 14. -20% korting
  Tommy Hilfiger Skyline Black Crossbody bag AM0AM11785BDS
  Speciale prijs € 55,92 Normale prijs € 69,90
 15. Coccinelle Tebe Green Leather Crossbody bag E5MN555M301G35
  € 220,00
 16. Rains Hilo Weekend Blue Travel bag R14200-36
  € 80,00
 17. Rains Mini Pink Backpack R13310-37
  € 70,00
 18. Coccinelle Malory Taupe Leather Shopper E1R1K110101N59
  € 320,00
 19. Valentino Bags BIGS Black Crossbody bag VBS3XJ02MATNERO
  € 104,95
 20. Rains Book Daypack Black Backpack R13260-01
  € 110,00
 21. Rains Mini White Backpack R13020-26
  € 80,00
 22. Coccinelle Malory Black Leather Shoulder bag E1R1K130201001
  € 285,00
 23. -30% korting
  Isabel Bernard Honoré Cloe Mini Crème Kalfsleren Handtas IB21124-049
  Speciale prijs € 118,00 Normale prijs € 169,00
 24. Rains Hilo Weekend White Travel bag R14200-26
  € 80,00
 25. -30% korting
  Valentino Bags Miramar Zilverkleurige Crossbody Tas VBS7UE01MARGENTO
  Speciale prijs € 80,55 Normale prijs € 115,00
 26. Rains Rolltop White Backpack R13320-26
  € 110,00
 27. Rains Book Daypack Beige Backpack R13260-24
  € 110,00
 28. Armani Exchange Beige Shopper 942911-4R739-008850
  € 191,00
 29. Rains Rolltop Black Backpack R14590-01
  € 135,00
 30. Coccinelle Malory Taupe Leather Shoulder bag E1R1K130201N59
  € 285,00
 31. Rains Rolltop Green Backpack R14590-03
  € 135,00
 32. Rains Book Daypack Beige Backpack R13690-24
  € 99,90

2725 producten gevonden

per pagina
Pagina

Brandfield is officieel dealer van vele bekende tassenmerken. Ons aanbod tassen bestaat uit verschillende soorten dames tassen en heren tassen. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw tas op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd! De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Mocht de tas niet naar wens zijn of heb je toch liever een andere tas? Geen probleem! Je kunt je tas binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Bekijk alle tassen: Clutches | Schoudertassen | Handtassen | Rugzakken | Shoppers | Laptoptassen | Weekendtassen | Crossbody tassen | Schooltassen | Festivaltassen | Aktetassen

Tas

Tassen zijn eigenlijk een verlengde van onszelf. We nemen er iedere dag van alles in mee voor werk of school, we gaan ermee op reis, en tijdens een avondje uit lopen we er graag mee te pronken. Tassen zijn er in verschillende soorten, van fijne shoppers waar je veel boodschappen in kwijt kunt, stijlvolle handtassen en compacte clutches voor het opbergen van je telefoon, portemonnee en make-upspullen, tot stevige schoudertassen en rugzakken waar je makkelijk je laptop, pennen, papieren en eventuele reisbagage in kunt meenemen. Naar welk model je voorkeur ook uit gaat, alle tassen in ons assortiment hebben allemaal één ding gemeen; we kiezen ze met zorg voor je uit.

Merk tassen

Zoveel smaken, zoveel persoonlijke wensen en zoveel looks waar je uit kunt kiezen. Tassenmerken zitten dan ook niet stil en verrassen ons ieder seizoen weer met de nieuwste ontwerpen die helemaal passen bij het gevarieerde modebeeld van nu.

Ben je op zoek naar de nieuwste designertassen die je op dit moment in de bladen en fashionblogs tegenkomt? In onze collectie vind je altijd de tassen van de populairste ontwerpers van nu. Neem bijvoorbeeld Isabel Bernard, een jonge, onafhankelijke vrouw uit Parijs met een oog voor detail. In haar tassencollectie vind je stijlvolle, hoogwaardige tassen, die zijn gemaakt van echt kalfsleer, met een suède interieur, speciale opbergvakken en goudkleurige details. Bekijk ook eens de collectie op de website van Isabel Bernard en bestel online een leren dames tas.

Tassen dames

Bij Brandfield vind je een ruime keuze aan high fashion tassen voor dames. Kies bijvoorbeeld voor een trendy GUESS tas. GUESS tassen zijn ontzettend populair en binnen de collectie is er voor ieder wat wils te vinden. Of je van dit merk nu kiest voor een luxe uitgevoerde handtas, trendy schoudertas, elegante shopper of als je graag met een opvallende clutch je persoonlijke look afmaakt, ze stralen allemaal pure allure uit waar je graag mee gezien wilt worden. In de categorie fashionmerken bieden wij ook dames tassen van onder andere Tommy Hilfiger , Kate Spade New York en Coccinnelle aan in onze online shop.

Ben je op zoek naar opvallend Italiaans design? Veel tassen liefhebbers lopen tegenwoordig met een Furla tas. Dit vrolijke hedendaagse merk komt elk seizoen met een frisse nieuwe collectie. Nog zo'n parel van een toevoeging aan onze collectie zijn de Michael Kors tassen. Deze stijlvolle en eigentijdse tassen passen bij iedere vrouw en zorgen voor dé ultieme finishing touch!

Houd je meer van een 'simple & smart' fashion look, dan kijk je natuurlijk naar de tassen van het eigenzinnige Britse label Ted Baker. Dit merk weet op verfijnde wijze een geheel eigen stijl te creëren waarin klassieke retro en vintage elementen met een knipoog worden vermengd met moderne designs van nu. De elegante clutches, handtassen en shoppers van dit label stralen dan ook een zekere klasse uit, zonder saai te worden, want ze zijn net even anders dan wat we gewend zijn.

Eigentijds en functioneel zijn ook de tassen van het merk Violet Hamden. Dit Nederlandse tassenmerk ontwerpt tassen die stijlvol en functioneel zijn. Daarnaast zijn alle tassen van Violet Hamden gemaakt van kunstleer en daarmee vegan friendly.

Duurzame en stoere dames tassen met flink wat stijl en karakter vind je ook in de collectie van Valentino tassen. Deze kwaliteitstassen onderscheiden zich niet alleen door het vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn, de ontwerpen zijn ook zo modern, eigentijds en elegant dat je ze kunt combineren met vrijwel iedere stijl en garderobe. Zo vormen de handtassen, schoudertassen en shoppers in deze collectie niet alleen een perfecte match met een casual klassieke outfit, ze doen het ook geweldig bij een smart business look. Dit zijn echt tassen waar je jarenlang plezier van hebt!

Heren tassen

Ook voor heren vind je bij Brandfield een ruim aanbod aan de mooiste en meest stijlvolle tassen. Erg populair zijn de heren tassen van Hugo Boss. Binnen de tassen collectie van Hugo Boss vind je heren tassen voor elke gelegenheid. Van rugzakken tot crossbody tassen en van aktetassen tot heuptassen. En wat dacht je van het stoere merk Sem Lewis? Ook hier vind je een ruim aanbod aan heren tassen. Er zit voor ieder wat wils tussen!

En wat dacht je van een tas van het merk Rains? Deze tassen zijn niet alleen heel modieus maar ook erg functioneel. Alle tassen van dit merk hebben één ding in gemeen: ze zijn allemaal bestand tegen de regen. Ideaal als je veel onderweg bent dus. Met de tassen van Rains trotseer je de regen in stijl!

Ook van het merk Valentino Bags vind je bij Brandfield verschillende tassen voor heren. Ook hier is weer een ruim aanbod aan verschillende tassen, maar vooral als je op zoek bent naar een handige, kleine crossbody tas of heuptas is dit merk een goede optie.

Naast modieuze tassen vind je in de Brandfield online shop ook een grote collectie functionele tassen. Zo vind je ook een ruim aanbod rugzakken van bekende merken zoals Fjällraven en Burkely tassen.

En wat dacht je van het tassenmerk Cowboysbag? Dit Amsterdamse merk maakt fantastische tassen die door gebruik nog mooier worden. Al de tassen van Cowboysbag zijn voorzien van veel praktische vakken waar al je essentials in passen. Binnen de tassencollectie van Cowboysbag vind je verschillende soorten tassen van schoudertassen tot rugzakken en van laptoptassen tot shoppers. Genoeg keuze dus!

Leren tassen

Onze collectie leren tassen omvat gerenommeerde merken, waaronder The Chesterfield Brand, wiens tassen getuigen van verfijning en duurzaamheid. Micmacbags voegt een vleugje avontuur toe aan de mix met hun authentieke, handgemaakte creaties die de essentie van reizen vastleggen. Voor degenen die streven naar moeiteloze chic, biedt Isabel Bernard tijdloze leren tassen met een eigentijdse flair. Elk merk brengt unieke ontwerpen en hoogwaardig leer samen, waardoor onze collectie een ode is aan de veelzijdigheid en luxe van leren tassen. Ontdek jouw perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Tassen sale

Shop die ene tas die jij al tijden op het oog hebt met korting tijdens onze sale. Brandfield heeft een breed assortiment tassen van verschillende topmerken. Zo vind je tassen van Michael Kors, Violet Hamden, Cowboysbag of wat dacht je van de populaire tassen van Valentino? Onze tassen collectie bestaat uit verschillende soorten tassen die perfect passen bij ieder moment. Altijd nog op zoek naar die ideale laptoptas of een fashionable crossbody? We’ve got you covered! En tijdens de sale shop jij deze tassen nu extra voordelig!

Tas kopen

In de tassencollectie van Brandfield heb je een ruime keuze aan tassen die matchen bij jouw persoonlijke smaak en garderobe. Combineer je tas meet een bijpassende portemonnee voor een complete look. Wil je je outfit helemaal afmaken? Neem dan ook eens een kijkje bij onze zonnebrillen, horloges en sieraden van bekende topmerken. Maak kennis met onze ruime collectie style items en laat je inspireren!

Door bij Brandfield je tas of andere fashionaccessoire te bestellen, kies je voor een betrouwbare webshop met een groot aanbod en de beste service. Zo bieden we je altijd uitstekende voorwaarden bij je online aankoop.

Bestel je de tas van je keuze op werkdagen voor 23:00, dan kun je je nieuwe tas de volgende dag al dragen! De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Achteraf betalen van je aankoop is altijd mogelijk, zonder bijkomende kosten.

Natuurlijk zijn deze luxe en elegante tassen perfecte cadeaus om iemand mee te verrassen. Mocht jouw bestelde tas toch niet helemaal naar wens zijn of het je toch liever een andere tas? Dan heb je altijd 30 dagen de tijd om zonder extra kosten je aankoop te retourneren.

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal