Solar horloges

32 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Solar horloges 32 producten gevonden
 1. Geslacht
 2. Merk
 3. Horloge weergave
 4. Diameter kast
 5. Kleur kast
 6. Materiaal kast
 7. Vorm kast
 8. Toon alle filters
32 producten gevonden Toon producten per pagina

32 producten gevonden Toon producten per pagina

Brandfield heeft een groot aanbod horloges van bekende horlogemerken. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw solar horloge op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met het horloge? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Bekijk meer horloges: Quartz horloges | Automatische horloges | Chronograaf horloges

Over solar horloges

'Solar' is de internationale term die wordt gebruikt door iets dat door zonlicht wordt voorzien van energie. Dat is bij een solar horloge dus ook zo. Net als automatische horloges hebben solar horloges geen normale batterij zoals quartz horloges. De horloges worden door middel van zonlicht opgeladen.

Solar uurwerk uitleg

Een solar uurwerk werkt zoals hierboven vermeld dus op licht energie. In de kast van het horloge zit meestal een zonnecel, waardoor zowel zon als kunstlicht kan worden opgeslagen in de oplaadbare batterij. Een solar horloge heeft hierdoor maar een paar minuten licht nodig per dag om te blijven lopen. Een handige standaard functie van een solar horloge is dat het altijd aangeeft hoeveel batterij er nog over is. Per model verschilt de gangreserve enorm, variërend van enkele dagen tot een jaar. Een solar horloge is een erg milieuvriendelijke keuze aangezien de batterij nooit vervangen hoeft te worden en het horloge zijn eigen energie opwekt door middel van licht.

Solar uurwerk voordelen

 • Nooit meer een batterij vervangen
 • Moderne techniek in een klassiek jasje
 • Milieuvriendelijke keuze
 • Levensduur van het uurwerk is erg lang
 • Solar horloges met radio-ontvanger of GPS zijn extreem precies omdat deze synchroon lopen met de atoomtijd

Collectie solar horloges

In de collectie van Brandfield vind je zonlichtgestuurde horloges van bekende horlogemerken, waaronder Seiko. De grootste collectie is van het merk Seiko, genaamd Seiko Astron horloges.

Solar horloge online kopen

De bijzondere horloges die worden opgeladen door zonlicht koop je natuurlijk ook gewoon online bij Brandfield. Bestel een solar horloge voor jezelf, of een speciale persoon in je leven, op een werkdag voor 22:00 uur en het wordt de volgende dag al bezorgd. Je kunt het horloge direct laten verpakken in een cadeauverpakking, zodat je het meteen cadeau kunt geven nadat het is bezorgd. Dit geef je gemakkelijk aan bij het plaatsen van je bestelling. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Ruilen en retourneren is mogelijk tot 30 dagen na aankoop.

Naar boven