dames

In with
the new

Shop nu

 
 
 

Style items voor dames

 

Rosefield

Spring has sprung!

 
De tijd voor vernieuwing, energie en positiviteit is aangebroken. Laat je inspireren door Rosefield, een veelzijdig merk met een eigentijdse look & feel. Een sieraad van dit merk zorgt direct voor een minimalistische touch. Ideaal voor de lente!

Shop Rosefield
 

Fresh Favourites

 

Violet Hamden

Create
Memories

Ontdek de collectie

 
 
 
 

Spring it on

 

Rebecca Minkoff

female empowerment

 
Rebecca Minkoff is meer dan alleen een merk - het is een beweging. Haar speelse en subtiele edgy ontwerpen worden gedragen door jonge vrouwen en beroemdheden over de hele wereld.

ontdek nu
 

top picks

Get inspired

Brandfield magazine

Violet Hamden Sieraden

Nieuws

New In: Violet Hamden Sieraden

Een echte wristparty is natuurlijk niet compleet zonder mooie armbandjes. Daarom is de Violet Hamden collectie onlangs uitgebreid met sieraden. Lees snel verder en ontdek de complete collectie!

Lees verder

Ringmaat

Tips

How to: Zo bepaal je jouw ringmaat

Ringen zijn van die sieraden waar je eigenlijk nooit genoeg van kunt hebben. Maar, weet jij eigenlijk welke ringmaat je hebt? Lees verder en kom erachter!

Lees verder

Horlogemerken Heren

Nieuws

New In: 3x horlogemerken voor mannen met stijl

De horloges van Fromanteel, Kane en William L. 1985 zijn stijlvol op een geheel eigen manier. Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

Lees verder

 

 
Naar boven
Brandfield.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.