Onderhouds- & serviceartikelen

Haal alles uit je style items

Naast de mooiste style items bieden wij ook onderhouds- en serviceartikelen aan.
Van zonnebrandcrème om jou naast je gekochte zonnebril optimaal te beschermen tegen de sterke zon, tot aan onderhoudsspray voor je tas of portemonnee zodat deze zo lang mogelijk meegaan. Ook is het mogelijk om een watchtool met jouw horloge mee te bestellen waardoor jij deze perfect kan afstellen.
Vergeet ze niet toe te voegen aan jouw winkelmandje! (De producten zijn niet los te bestellen)

 

 

 

 

zonnebrandcrème

Deze factor 30 zonnebrand heeft een ideaal formaat. Inhoud is 50ml. Handig voor een weekendje weg of voor een festival. Deze zonnebrand wordt binnen 20 seconden opgenomen door de huid en biedt al na 15 minuten optimale bescherming tegen de zon.

Leuk voor bij aankoop van een zonnebril.

 

 

Carbon onderhoudsspray

Deze krachtige waterproof bescherming is geïnspireerd op de carbon technologie en werkt als een 'spray-on membrane'. Hierdoor ontstaat er een onzichtbare structuur die zorgt voor een extreem sterke bescherming tegen vocht en vuil.

Ideaal bij aankoop van een tas of portemonnee.

 

 

Zilverpoetsdoek

Dubbele zilverpoetsdoek. De doek is doordrenkt met reinigende middelen die alle dofheid en vuil van uw zilverwerk laten verdwijnen. Wanneer u aan de hand van de katoendoek het zilverwerk een laatste maal oppoetst, dan krijgt u een schitterende glas.

Ideaal bij aankoop van zilveren sieraden.

 

 

Poetsdoek

Te gebruiken voor zilver en verzilvert metaal dat dof geworden is. Wanneer u aan de hand van de katoendoek het zilverwerk een laatste maal oppoetst, dan krijgt u een schitterende glas.

Ideaal bij aankoop van zilveren sieraden of verzilverd metaal.

 

 

Goudpoetsdoek

Gebruik de poetsdoek om uw goud voorzichtig te poetsen. Om erg vervuilde voorwerpen te reinigen dient u een hoekje van de doek vochtig te maken, het goud te poetsen en vervolgens met een droog gedeelte van de doek op te wrijven totdat het glanst.

Ideaal bij aankoop van gouden sieraden.

 

 

 

Reinigingsproduct

Niet gedurende langere tijd ondergedompeld laten staan. Wanneer het sieraad schoon is, spoel deze dan af onder stromend water en poets deze op met een zachte doek. Plaats uw zilveren sieraden in het dompelbakje en zorg ervoor dat deze volledig zijn ondergedompeld in de vloeistof. Controleer na 2 minuten uw sieraden en (indien nodig) de procedure herhalen totdat de sieraden schoon zijn.

Ideaal bij aankoop van zilveren sieraden.

 

 

Watchtool

Heb je net je nieuwe horloge binnen, is de band te groot. Hoe je makkelijk je horlogeband kan inkorten wordt hierboven in het filmpje uitgelegd! Lukt het niet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag!

Ideaal bij aankoop van een horloge.

 

 

Smartwatch Powerbank

Met deze smartwatch powerbank zorg jij ervoor dat je smartwatch altijd en overal opgeladen is. Zo kan je altijd je stappen tellen tijdens een rondje hardlopen of je berichtjes ontvangen. Een mooie toevoeging aan je smartwatch!

Ideaal bij aankoop van een smartwatch.

 

 

Hydraterende handcrème

Een nieuwe horloge, ring of armband gekocht? Dan zijn nette handen een must. Verzorg ze met onze handcrème en kom nog beter voor de dag.

Ideaal bij aankoop van een horloge, ring of armband.

 

 

Luxe horlogebox

Bescherm je horloge en berg deze veilig op in een horlogebox. De horlogeboxen hebben plaats voor 6 of 10 horloges.

Een mooie toevoeging voor bij je horloge. De boxen zijn ook los te koop. Shop ze hier.

 

 

Sieradendoos deluxe

Bescherm je sieraden, orden ze en berg ze veilig op in een sieradendoos. De sieradendoos kan tevens gebruikt worden voor horloges en/of make-up.

Een mooie toevoeging voor bij je sieraden of horloge. De sieradendoos shop je ook los en wel hier.

 

 

Naar boven
Brandfield.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.