Burkely tassen

139 producten gevonden Toon producten per pagina
139 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

139 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Burkely: Every Day

De wereld van nu is snel, dynamisch en prestatiegericht. Daarom komt Burkely met tassen die het leven een stukje makkelijker maken. Burkely zorgt voor down-to-earth producten voor iedere dag, gebaseerd op de Nederlandse nuchterheid. De tassen ondersteunen je drukke dagelijkse schema met eenvoud, functionaliteit en stoere leersoorten. Burkely tassen passen bij iedere situatie, Every Day.

Je herinneringen en ervaringen zijn een belangrijk onderdeel van wie je bent. Zo gaat dat ook met de tassen van Burkely. Naarmate de tassen gebruikt worden, zal het leer steeds mooier en persoonlijker worden. Het uiterlijk van je tas vormt zich door de tijd en wordt zo steeds meer eigen. Juist dat is de charme van een Burkely tas: Door de jaren heen krijgen de tassen karakter.

De geschiedenis van Burkely

Burkely is opgericht in 1988, maar de werkelijke geschiedenis gaat terug tot 1944. In dit jaar werd "Horsten Lederwaren" opgericht, het bedrijf dat uiteindelijk het levenslicht aan Burkely schenkt.

Horsten Lederwaren is al sinds het begin gespecialiseerd in leer. Deze kennis en expertise wordt nog dagelijks gedeeld en is ook terug te vinden in het DNA van Burkely. Alle tassen worden vervaardigd met de opgedane kennis door de jaren heen in het achterhoofd.

Van Nederlandse bodem

Als een van de weinige binnen de branche, vond de gehele productie van Burkely in Nederland plaats. Helaas kwam hier in 1993 toch een einde aan en werd de productie verplaatst naar het Verre Oosten, India om precies te zijn.

Dat neemt niet weg dat het nog steeds allemaal begint op Nederlandse bodem. In Goirle worden de designs van de nieuwe tassen gecreëerd. Vervolgens worden er in India monsters geproduceerd. Deze monsters worden met de hand vervaardigd.

De collectie

De uitgebreide collectie Burkely tassen bestaat uit shoppers, cross-body tassen, clutches, handtassen, schoudertassen, shoppers, portemonnees en zelfs speciale laptoptassen. Zo vind je voor iedere gelegenheid een passende tas van Burkely. Alle tassen zijn gemaakt van de beste leersoorten en zijn voorzien van de herkenbare Burkely touch: Modern, stijlvol, functioneel en geschikt voor iedere gelegenheid.

Bekijk tassen van Burkely: Handtassen | Shoppers | Schoudertassen | Clutches | Laptoptassen

Koop je Burkely tas online

Brandfield is officieel dealer van de mooiste tassen waaronder Burkely tassen en Burkely portemonnees. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Burkely tas op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de tas niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren!

Naar boven