De mooiste

Geboortesteen
Sieraden

 
 

Geboortesteen Sieraden

29 producten gevonden Toon producten per pagina
29 producten gevonden Toon producten per pagina

Brandfield is officieel dealer van geboortesteen sieraden. Op deze pagina vind je onze uitgebreide collectie birthstone sieraden, waaronder kettingen, ringen en oorbellen. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw geboortesteen sieraad op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Achteraf betalen mogelijk. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mochten de sieraden niet naar wens zijn, dan kun je ze binnen 30 dagen retourneren!

Geboortesteen sieraden bieden wij aan van merken als Violet Hamden en Anna + Nina.

Persoonlijke sieraden met een geboortesteen

Geboortestenen zijn edelstenen die passen bij de maand waarin je geboren bent. Deze stenen zeggen iets over jouw persoonlijkheid en voegen echt iets bijzonders toe aan jouw oorbellen, hanger, ketting of ring.

Waar staan geboortestenen voor?

Een voorbeeld van een geboortesteen is de granaat. Deze edelsteen is gekoppeld aan de maand januari. In de oudheid hadden de maanden van het jaar een nog grotere betekenis dan ze nu hebben. Denk aan het ritme van de natuur in het jaar en de maanden waarin er bijvoorbeeld door het weer minder oogst van het land was. Dit was natuurlijk vooral in de winter het geval. Een geboortesteen ondersteunt en versterkt de persoonlijke kenmerken en kwaliteiten van personen die in die maand geboren zijn.

Een voorbeeld van de werking van geboortestenen

Degenen die in de maand januari zijn geboren kregen daarom een steen toebedeeld die zorgt voor hoop, moed, kracht en energie. De granaat is hard en werd in Azië zelfs als kogel gebruikt. De maand januari heeft als sterrenbeelden de steenbok en de waterman. Deze sterrenbeelden zijn sterk van wil, hebben een duidelijke eigen mening en zijn niet bang om die kenbaar te maken. De granaat versterkt deze eigenschappen.

Sieraden met een bijzondere geboortesteen

Ridders en krijgers droegen hun geboortestenen aan een ketting, op hun zwaard of verwerkt in een harnas. Hiermee voelden zij zich krachtiger en gesterkt in hun strijd of missie. Ook tegenwoordig dragen we nog steeds graag sieraden met geboortestenen. Merken als Violet Hamden maken prachtige subtiele sieraden voor dames waarin geboortestenen als de granaat, aquamarijn en robijn verwerkt zijn. Deze stenen ondersteunen je op een subtiele, positieve manier.

Een persoonlijk cadeau

Wil je een geliefde een bijzonder en persoonlijk cadeautje geven? Dan zijn oorbellen, een collier of ketting of een ring met een persoonlijke geboortesteen erin verwerkt altijd een graag ontvangen verrassing.

Bij het kiezen van sieraden met geboortestenen geef je bij het bestellen van het sieraad aan in welke maand de ontvanger van het sieraad geboren is. Ook kun je uiteraard bekijken welke geboortesteen bij een bepaalde maand hoort voor je de sieraden bestelt.

De werking van edelstenen

Over de mogelijk helende werking van edelstenen is veel te zeggen. Op veel mensen heeft het dragen van de geboortesteen in een sieraad een hele positieve invloed. Wil je meer weten over de eigenschappen van geboortestenen? Bekijk dan de collectie in de Brandfield webshop.

Naar boven