Duikhorloges

54 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Duikhorloges 54 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Merk
  3. Horloge weergave
  4. Diameter kast
  5. Kleur kast
  6. Materiaal kast
  7. Vorm kast
  8. Toon alle filters
54 producten gevonden Toon producten per pagina

54 producten gevonden Toon producten per pagina

Duikhorloges online kopen

Duikhorloges zien er ontzettend tof uit. Een duikhorloge koop je uiteraard niet alleen op basis van de uitstraling van het horloge. Een dergelijk horloge moet namelijk ook functioneel zijn en voldoen aan belangrijke eisen.

Zwemmen met je horloge

Of je kunt zwemmen met een horloge is afhankelijk van de atmosfeer, bar of het aantal meters. Over het algemeen kun je aanhouden dat je pas kunt zwemmen met een horloge wanneer deze een waterdichtheid heeft van boven de 10 atmosfeer. Ga je ondiep duiken of snorkelen? Hou er dan rekening mee dat je dan al een horloge nodig hebt met tenminste 20 atmosfeer waterdichtheid. Ga je voor diepzeeduiken of wil je zo min mogelijk risico lopen met je horloge? Dan is een waterdichtheid van 100 atmosfeer nodig. In ons ruime assortiment vind je op dit moment waterdichte horloges met een waterdichtheid tot 20 atmosfeer.

Duikersring op een duikhorloge

Een analoog duikershorloge heeft een speciale duikring. Deze ring kan maar één kant op draaien. Die kant is altijd linksom. Door het aflezen van deze ring kun je zien hoe lang je al onder water bent en op basis daarvan onder andere berekenen hoeveel zuurstof je nog hebt. Doordat deze ring alleen linksom kan draaien kun je niet per ongeluk de tijd verlengen, waardoor je nooit in de problemen zou kunnen komen. Heeft een duikhorloge geen duikring? Dan is deze niet geschikt om daadwerkelijk mee te gaan duiken.

Onze merken op het gebied van duikhorloges

In het ruime assortiment van Brandfield zijn tal van horloges te vinden. Ook op het gebied van duikhorloges bieden we verschillende mogelijkheden met betrekking tot merken en waterdichtheid. Wat dacht je van één van de duikhorloges van G-Shock, Seiko of Sem Lewis?

Gemakkelijk online bestellen

Bij Brandfield bestel je gemakkelijk je nieuwe duikhorloge online. Bestel je op zon- en werkdagen voor 22:00? Dan zorgen wij dat je pakketje de volgende dag al bij je bezorgd wordt. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Bevalt je duikhorloge niet? Dan kun je je pakket gemakkelijk en kosteloos retourneren binnen 30 dagen. Is het duikhorloge dat je gaat afrekenen een cadeautje? Laat het ons weten bij het afrekenen, dan zorgen wij dat deze mooi ingepakt wordt.

Naar boven