Anker armbanden - Nautische sieraden

Filter op

Filteren

Sluiten
Anker armbanden - Nautische sieraden

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

In de onze collectie vind je een groot aanbod nautische sieraden. Anker armbanden en armbanden met karabijnen zijn dé trend op het gebied van armbanden. Bestel jouw anker armband op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Wil je iemand verrassen met een nautisch sieraad? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Retourneren kan kosteloos binnen 30 dagen!

Bekijk ook: Pig & Hen armbanden | Tom Hope armbanden | Paul Hewitt armbanden | Ted Baker armbanden

Nautisch anker armbanden

De zee is een mysterieus, uitgestrekt water. De golven brengen schatten met zich mee in de vorm van schelpen en diep onder de zeespiegel is een wereld die nog door vele ontdekt moeten worden. Kleurrijke vissen, prachtige koraal en donkere grotten. Hou je ook zo van de zee en van varen, dan draag je een van de stoere, trendy en toch al klassieke nautisch anker armbanden. Deze armbanden in nautische tinten houden een anker vast die jouw avontuurlijke spirit belichaamt.

Over nautisch anker armbanden

De zee is al eeuwenlang de manier van reizen. Stoere zeelieden kozen het ruime sop om exotische oorden te ontdekken. Menig anker werd uitgegooid voor de kust van tropische eilanden en in havens van verschillende landen. De Nautisch anker armbanden symboliseren deze reislustige spirit waarbij de wind aan je haren trekt en de golven tegen de boeg van het schip aan beuken. Of je nu roeit of op een cruiseschip stapt, de nautische anker armbanden mogen niet bij je outfit ontbreken.

Collectie nautisch anker armbanden

Er zijn verschillende topmerken die deze nautisch anker armbanden in hun sieradencollecties hebben opgenomen. Uiteraard mogen hier sommige armbanden uit de collectie van Tommy Hilfiger niet ontbreken, want dit modemerk staat bekend om de nautische invloeden. Ook de prachtige scheepsknopen met metalen ankers van Pig & Hen passen perfect bij een nautische outfit.

Relatief nieuwe merken die bepalend zijn voor de trend en deze veroorzaakt hebben zijn Tom Hope en de armbanden van Paul Hewitt. Deze merken bieden een uitgebreide collectie anker armbanden. Maar dan ook letterlijk, want elk armbandje heeft een anker. Hiermee zijn de collecties kenmerkent voor de trend en verschillend van de andere merken.

De armbanden zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder leer, textiel en edelstaal. Er zijn nautisch anker armbanden voor heren, dames en armbanden voor zowel dames als heren in de verschillende collecties te vinden.

Nautisch anker armbanden online kopen

De mooie, nautische anker armbanden van jouw favoriete merken bestel je gemakkelijk online dankzij de uitgebreide webshop van Brandfield. Wanneer je voor 23:30 uur op een werkdag de bestelling plaatst, dan wordt de nautisch anker armband de volgende dag op het adres van je keuze bezorgd.

Of maak er een bijzonder cadeautje van in een luxe geschenkverpakking. Je hoeft dit alleen bij je bestelling aan te geven en wij maken het in orde. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Het is mogelijk om achteraf te betalen. Ruilen en retourneren is mogelijk tot 30 dagen na aankoop.

Meer informatie over nautisch anker armbanden

Naar boven