Horloges met rechthoekige kast

72 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren (1)

Sluiten
Horloges met rechthoekige kast 72 producten gevonden
 1. Geslacht
 2. Merk
 3. Horloge weergave
 4. Diameter kast
 5. Kleur kast
 6. Materiaal kast
 7. Vorm kast (1) Rechthoekig
 8. Toon alle filters
72 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

72 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

In onze collectie horloges vind je een groot aanbod horloges met rechthoekige kast. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw horloge met rechthoekige kast op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met het horloge? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Over rechthoekige kast horloges

Met het verfijnen van de techniek die in een horlogekast gaat, werd het mogelijk om plattere en vooral ook steeds kleinere horloges te gaan maken. Maar het bood ook perspectieven voor de verschillende designers van horloges die eens wat anders wilde ontwerpen dan klassieke horloges met een ronde kast. Na veel experimenteren en zoeken naar de juiste verhoudingen tussen techniek, design en de grootte van de wijzers op de wijzerplaat werden dan toch de eerste horloges met rechthoekige kast in de collecties van verschillende merken geïntroduceerd.

De rechthoeken en vierkantjes werden al snel een groot succes, verandering van spijs doet immers eten. Dit betekent echter niet dat de techniek achter het uurwerk ook rechthoekig of vierkant is. Wanneer je de rechthoekige kast van het horloge zou openmaken, zie je dat het uurwerk van binnen voor het grootste deel gewoon rond is opgebouwd. En dat is wel zo handig, want zo weet je zeker dat het de tijd goed zal aangegeven.

In een horloge met een rechthoekige kast ontstaat zo wel eens een beetje loze ruimte, maar dat staat de werking en het design van het horloge absoluut niet in de weg. Wel worden er, door de beperkte ruimte op het rechthoekige uurwerk, minder extra’s op de wijzerplaat toegevoegd.Complicaties zoals chronometers, datumaanduiding en dergelijke passen er niet goed bij. Aan de andere kant is een rechthoekig horloge wel een eyecatcher die past bij iedere gelegenheid.

Horloges met een rechthoekige kast online kopen

Ben je op zoek naar een bijzonder horloge dat ook dienst kan doen als sieraad? Dan kies je voor een van de rechthoekige kast horloges die je eenvoudig online koopt bij Brandfield. Bestel op werkdagen of op zondag voor 23:30 uur en je ontvangt het horloge de volgende dag al in huis. We bezorgen ook op zaterdag. Wil je het rechthoekige horloge cadeau geven? Laat het ons weten en je ontvangt het horloge in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen na aankoop en is eveneens kosteloos.

Gebruikte bronnen

Naar boven