Moderne horloges

Filter op

Filteren

Sluiten
Moderne horloges

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

In de horlogecollectie van Brandfield vind je een groot aanbod moderne horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw moderne horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met het horloge? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Over moderne horloges

Functionaliteit is het belangrijkste aspect bij moderne horloges. Maar de term ‘modern’ kan nog veel meer inhouden dan alleen functionaliteit. Modern is ook het gebruik van duurzame materialen, zoals hout. Op zoek gaan naar nieuwe vormen of technieken horen hier natuurlijk ook bij. Moderne horloges zijn horloges die zowel functioneel als klassiek kunnen zijn, zolang ze maar zijn gemaakt van moderne materialen. Maar modern kan ook een horloge zijn met technische snufjes, zoals verschillende chronometers en functies.

Veel topmerken hebben moderne horloges in het assortiment opgenomen, zodat je zelf kiest wat het beste bij je past. Wat is modern? Een goede vraag. Modern betekent dat het ‘van deze tijd’ is. Een trendy horloge kan dus een modern horloge zijn, maar een hedendaags ontworpen minimalistisch horloge ook. Moderne horloges kunnen ook duurzaam zijn, omdat duurzaamheid vandaag de dag zo'n grote rol speelt.

Kijken we naar het Modernisme (een kunst- en architectuurstroming die regeerde tijdens het einde van de 19e tot het midden van de 20e eeuw) dan wordt modern omschreven als ‘afzetten tegen de huidige manier van design’. In het geval van de architectuur gold dat gebouwen functioneel moesten zijn. Ook bij het ontwerpen van gebruiksvoorwerpen, sieraden en horloges kwam dit naar voren. Functionaliteit gaat voor. Een minimalistisch horloge is daarom ook een modern horloge, omdat daar eerst naar de functie (klokkijken) wordt gekeken. Dat wil echter niet zeggen dat het moderne horloge er verder niet elegant, stijlvol of mooi vormgegeven uit mag zien. Integendeel. Kijk maar eens in onze webshop en je ervaart het zelf.

Moderne horloges online kopen

Houd je van moderne horloges? Dan ben je bij Brandfield aan het juiste adres. De moderne horloges koop je namelijk gemakkelijk online in onze webshop. Bestel vandaag (op werkdagen) voor 23:30 uur en je ontvangt het horloge morgen (behalve op zondag) in huis. Maak er een mooi cadeau van en laat het bezorgen in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen na aankoop en is eveneens kosteloos.

Gebruikte bronnen

Naar boven