Minimalistische horloges

15 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Minimalistische horloges 15 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Merk
  3. Horloge weergave
  4. Diameter kast
  5. Kleur kast
  6. Materiaal kast
  7. Vorm kast
  8. Toon alle filters
15 producten gevonden Toon producten per pagina

15 producten gevonden Toon producten per pagina

In de horlogecollectie van Brandfield vind je een groot aanbod minimalistische horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw minimalistische horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met het horloge? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Over minimalistische horloges

Houd je niet zo van opsmuk en heb je liever een design dat er stijlvol uitziet, zonder al te veel versiering? Dan is het design van de minimalistische horloges echt iets voor jou. Vooral horloges van Deense makelij zijn vaak minimalistisch qua design. Denk hierbij aan Skagen of Danish Design horloges; bekende en doorgewinterde horlogemerken. Maar ook de nieuwere merken, zoals:

Deze horloges zijn precies goed, perfect vormgegeven en uitgevoerd in de mooiste materialen, zonder dat er ook maar iets te veel aan zit. Dat is pas lekker rustig klokkijken. Het Minimalisme is een kunst- en architectuurstroming die in het begin van de jaren 60 van de vorige eeuw ineens zijn intrede deed.In plaats van figuratieve afbeeldingen was het heel normaal om alleen abstracte vormen te gaan gebruiken. Geen cijfers of letters, maar streepjes. Ook het gebruik van wiskundige vormen, zoals kubussen, rechthoeken, kegels en natuurlijk cirkels behoren tot het basic design.

De Denen zijn altijd gecharmeerd geweest van het minimalistische design en wisten het voor hun sieraden en horloges tot in perfectie uit te voeren. Zo zijn er veel prachtig vormgegeven minimalistische horloges zonder cijfers of andere opsmuk op de wijzerplaat.Alleen de wijzers die zachtjes in de rondte gaan. Wil je niet hoeven gokken hoe laat het precies is? Dan kies je voor minimalistisch design met streepjes – zoals veel school- en stationsklokken ook hebben – op de plaatsen van de cijfers. Geen opsmuk, alleen tijd gevangen in een subtiel, maar elegant design. Dat zijn de meest perfecte minimalistische horloges.

Minimalistische horloges online kopen

Kan je dag wel wat zen en minimalisme gebruiken? Met de prachtige minimalistische horloges weet je altijd hoe laat het is, maar dan op een zeer overzichtelijke manier. Je koopt de mooiste minimalistische horloges uiteraard online bij Brandfield. Bestel op werkdagenen voor 23:30 uur en je ontvangt het minimalistische horloge de volgende dag in huis. Is het een cadeau? Geef dit aan bij je bestelling en je ontvangt het horloge in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Ruilen en retourneren is mogelijk binnen 30 dagen na aankoop, en is kosteloos.

Gebruikte bronnen

Naar boven