GPS horloges

Filters
We can't find products matching the selection.

In de Brandfield online shop vind je een groot aanbod horloges met handige functies, zoals een horloges met gps. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw horloge met gps op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met het horloge? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge met gps niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Bekijk ook horloges met andere functies: Alarm | Datum | Chronograaf | Stopwatch | Bluetooth | GPS | Kompas | Hoogtemeter | Wereldtijd | Smartwatch

GPS horloges

Een GPS horloge is veel meer dan slechts een uurwerk. Toch zijn er aanzienlijk verschillen tussen de soorten GPS horloges. Deze (digitale) uurwerken bieden een groot aantal extra opties, die per merk en model horloge variëren. Uiteraard start deze lijst van mogelijkheden met de grootste toegevoegde waarde; een GPS functie.

Naast een GPS functie kun je tevens kiezen voor GPS horloges die de mogelijkheid bieden om Android of iOS apps te installeren. Een stopwatch, thermometer of de mogelijkheid om het horloge berichten te laten tonen die je ontvangt op jouw telefoon zijn slechts een greep aan de extra toepassingen van een dergelijk horloge.

Onmisbaar bij het reizen en sporten

Reis je veel in je vrije tijd of voor je werk? Of ben je veel buiten en sport je graag? Dan zijn GPS horloges bijna onmisbaar. Je weet altijd waar je bent, maakt handig gebruik van routes en blijft zonder telefoon bij de hand op de hoogte van jouw berichten. Wandelen, fietsen of zelfs klimmen, je raakt de route nooit kwijt.

Bedien je muziek tijdens het joggen en gebruik jouw kompas en hoogtemeter tijdens een tocht door het land. Gebeurt er een ongeluk? Of heb je hulp nodig? Veel GPS horloges bieden je de mogelijkheid om zelfs via de spraakbesturing snel hulpdiensten op te roepen.

Verschillende soorten in onze collectie

In onze Brandfield webshop vind je een zeer uiteenlopend assortiment GPS horloges in verschillende prijsklassen. Kies je voor een functioneel horloge waarmee je routes, kaarten en de tijd bij de hand hebt? Of ga je voor een uitgebreid model horloge met analyse software, apps en een NFC connection?

We maken het vinden van jouw nieuwe favoriete GPS horloge eenvoudig. Kies je favoriete merk, of verken de vele handige extra opties van de verkrijgbare horloges in de shop. Heb je jouw nieuwe uurwerk morgen al nodig? Geen punt. Je betaalt makkelijk achteraf en past jouw horloge gemakkelijk thuis.

Bijzondere merken in onze shop

PRO TREK GPS horloges

Het bekende merk PRO TREK maakt smartwatches met een betrouwbare GPS functie. Je kunt hierbij kiezen tussen zeer innovatieve en uitgebreide modellen. Heb je liever een eenvoudig horloge met slechts een GPS en tijd functie? Als officieel dealer van PRO TREK bieden we je twee jaar garantie en een zichttermijn van 30 dagen.

Seiko GPS watches

Het wereldwijd bekende horlogemerk Seiko heeft met de quartz Astron horloges met GPS naam gemaakt. Deze krasvrije horloges maken verbinding met satellieten om de tijd (waar dan ook ter wereld) juist weer te geven. Met de unieke Solar wijzerplaat functioneren deze horloges grotendeels op zonne-energie. Verken ons aanbod in de webshop.

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal