G-Shock Mudmaster horloges

11 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
G-Shock Mudmaster horloges 11 producten gevonden
  1. Materiaal band
  2. Soort
  3. Kleur band
  4. Geslacht
  5. Diameter kast (mm)
  6. Prijs
  7. Kleur wijzerplaat
  8. Toon alle filters
11 producten gevonden Toon producten per pagina

In de Brandfield online shop vind je G-Shock Mudmaster horloges, als onderdeel van de collectie G-Shock horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw G-Shock Mudmaster horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

G-Shock Mudmaster: klaar voor iedere uitdaging

Met de Mudmaster collectie van G-Shock kun je elke uitdaging aan, zelfs onder de meest extreme belasting. De Mudmaster is ontworpen om de allerzwaarste omstandigheden moeiteloos te trotseren. Zoals we van G-Shock gewend zijn, is ook dit model multifunctioneel en onverwoestbaar.

Zoals de naam al doet vermoeden, toont de Mudmaster zijn ware kracht pas echt wanneer het serieus vuil wordt. Alle knoppen en high-tech sensoren van dit horloge zijn optimaal beschermd tegen modder, stof en trillingen. It’s a dirty job, but someone’s gotta do it. Met de Mudmaster krijg je het zeker voor elkaar.

De perfecte combinatie van robuustheid en technische finesses

De G-Shock Mudmaster horloges zijn voorzien van triple sensortechnologie en hebben een digitaal kompas, een barometer, een hoogtemeter en een thermometer. Op deze manier is het bereiken van je doel een stuk dichterbij, ook al lijkt de situatie in eerste instantie onoverwinnelijk.

De Mudmaster modellen zijn echte survival horloges, die opgewassen zijn tegen elk soort natuurgeweld. Zelfs in de meest extreme omstandigheden zorgt de TOUGH SOLAR® technologie ervoor dat het horloge continu wordt voorzien van energie. De G-Shock Mudmaster horloges accepteren simpelweg geen grenzen, dus waarom zou jij dat wel doen?

Mudmaster in beeld

Ontdek G-Shock Mudmaster in deze video:

Master of G collectie

De G-Shock Mudmaster horloges zijn onderdeel van de Master of G serie. Naast de Mudmaster vind je binnen deze collectie de G-Shock Gravitymaster en de G-Shock Gulfmaster. De Mudmaster collectie biedt verschillende modellen, die stuk voor stuk klaar zijn voor iedere uitdaging.

Naar boven
Brandfield.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.