Sieraden

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

4451 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Sluiten
Filteren
Korting
Collectie
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pandora Timeless Double Heart Sparkling Ring 161198C01 Met 14K Gouden Plating
  Vanaf € 119,00
 2. -25% korting
  Swarovski Angello Ketting 5117703
  Speciale prijs € 172,50 Normale prijs € 230,00
 3. ENAMEL Copenhagen Paris 925 Sterling Zilveren Oorbellen Met Gouden Plating E325GM
  € 135,00
 4. Buddha to Buddha Ben 925 Sterling Silver Bracelet BTBJ101MA
  Vanaf € 299,00
 5. 24Kae 925 Sterling Silver Gold Coloured Ring 124129Y
  Mail mij bij voorraad
 6. -20% korting
  Swarovski Gema Gold-coloured Earrings 5688479
  Speciale prijs € 95,20 Normale prijs € 119,00
 7. -30% korting
  Parte Di Me Sorprendimi 925 Sterling Zilveren Gold Plated Ketting en Armband Giftset PDM90078
  Speciale prijs € 418,00 Normale prijs € 598,00
 8. -31% korting
  Parte Di Me Santa Maria della Base 925 sterling zilveren gold plated ring PDM33026
  Vanaf € 41,00 Normale prijs € 59,00
 9. Karma 925 Sterling Zilveren Goudkleurige Fine Densely Creolen H205GP
  € 39,95
 10. Pandora Essence 14 Karaat Gouden Plating Ring 163318C00
  Vanaf € 99,00
 11. -30% korting
  Buddha to Buddha Edwin 925 Sterling Silver Limited Ring BTB169
  Vanaf € 139,30 Normale prijs € 199,00
 12. Daniel Wellington Classic Tennis Golden Bracelet DW00400388
  € 59,00
 13. -20% korting
  Beloro Jewels La Rinascente Camilla 9 Karaat Creolen BO360066
  Speciale prijs € 135,00 Normale prijs € 169,00
 14. Buddha to Buddha Chain 925 Sterling Silver Bracelet BTB135BG-M
  € 79,00
 15. Blush 14 Karat Golden Bracelet 2226YRR
  € 89,00
 16. 24Kae 925 Sterling Silver Gold Coloured Ring 124113Y
  Vanaf € 119,00
 17. -20% korting
  Isabel Bernard Aidee Julee 14 Karaat Gouden Schakelarmband IB320090
  Speciale prijs € 255,00 Normale prijs € 319,00
 18. Isabel Bernard Baguette Genevieve 14 Karaat Gouden Ring IB330092
  Vanaf € 169,00
 19. -20% korting
  Swarovski Numina Gold-coloured Bangle 5688494
  Speciale prijs € 143,20 Normale prijs € 179,00
 20. Pandora Me 14 Karaat Gouden Plating Ring 163322C01
  Vanaf € 49,00
 21. Swarovski Matrix Gold Coloured Ear Studs 5693512
  € 139,00
 22. Jackie Gold 14K Gouden Armband JKB20.030
  € 129,95
 23. Pandora Me 925 Sterling Zilveren Ring 193322C01
  Vanaf € 35,00
 24. -20% korting
  Swarovski Capsule Pride Gold-coloured Bracelet 5685691
  Speciale prijs € 159,20 Normale prijs € 199,00
 25. Buddha to Buddha Barbara 925 Sterling Silver Bracelet BTB139
  Vanaf € 199,00
 26. Jackie Gold 14K Golden Ring JKR23.311
  Vanaf € 419,95
 27. Josh Leather Bracelet 03540-BRA-S/BLACK
  Vanaf € 119,95
 28. -20% korting
  Swarovski Idyllia Goudkleurige Armband 5666585
  Speciale prijs € 79,20 Normale prijs € 99,00
 29. -20% korting
  Pandora Timeless Wave Ring Met 14 Karaat Gouden Plating 163095C00
  Vanaf € 39,20 Normale prijs € 49,00
 30. -20% korting
  Beloro Jewels Monte Napoleone Stella 9 Karaat Creolen BO360067
  Speciale prijs € 79,00 Normale prijs € 99,00
 31. Josh Leather Bracelet 09325-BRA-S/COGNAC
  Vanaf € 49,95
 32. Pandora Essence 14 Karaat Gouden Plating Ring 163288C00
  Vanaf € 99,00

4451 producten gevonden

per pagina
Pagina

Brandfield is een officieel verkooppunt van vele bekende sieradenmerken. Het assortiment bestaat uit dames sieraden en heren sieraden. We nemen je even mee in ons assortiment, dus lees snel verder.

Assortiment Sieraden

Bij Brandfield vind je de mooiste sieraden volgens de laatste trends. Je outfit is natuurlijk niet compleet zonder een goed uitgekozen sieraden. We houden de huidige en nieuwe trends altijd goed in de gaten, zodat we je altijd voorzien van de hipste sieraden. Trends veranderen en we begrijpen dat je niet elke maand een hele nieuwe sieraden collectie aan wilt schaffen. Daarom heb je bij Brandfield ook ruime keuze uit tijdloze sieraden. Zo leg je een goede basis met mooie tijdloze sieraden. Of je nu voor zilver, goud, leer of een ander materiaal kiest, bij Brandfield ben je aan het juiste adres!

In het assortiment vind je veel verschillende soorten sieraden. Denk hierbij aan ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Welk sieraad je ook zoekt en wat je wensen ook zijn, hier vind je het gegarandeerd.

Ringen zijn populair

Zowel bij de dames als heren zijn ringen populair. De meeste liefhebbers van ringen gaan voor een zilveren ring of gouden ring. Het is een sieraad dat niet per se heel erg opvalt, maar vaak wel een symbolische betekenis heeft. Denk aan trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen.

Bij het uitzoeken van een ring is het belangrijk om de ringmaten tabel te raadplegen. Het is namelijk best lastig om te bepalen welke ringmaat de juiste is. Er zijn diverse ringmaat systemen die gehanteerd kunnen worden voor verschillende merken. Sommige merken hebben zelfs een eigen systeem. Bekijk hier de uitleg over ringmaten, zodat je altijd de juiste maat bestelt.

Welke sieraden verkleuren niet?

Sieraden die gemaakt zijn van een edelmetaal verkleuren niet. Edelmetalen behouden altijd hun kwaliteit, zuiverheid en waarde. Edelmetalen oxideren bijna niet, waardoor ze hun originele kleur behouden. 

Welke kleur sieraden past bij mij?

Weet je niet of zilveren of gouden sieraden je beter staan? Hier kom je gemakkelijk achter door te kijken naar de kleur van je huid, je haar en je ogen. Zijn je aderen vooral blauw en heb je blauwe of groene ogen? Dan past zilver goed bij je. Zijn je aderen meer groen en is je oogkleur bruin? Dan zijn gouden sieraden een goede keus.

Zilveren sieraden

Zilveren sieraden zijn een populaire keuze en dat is ook niet zo gek. Zilveren sieraden zijn tijdloos en zorgen voor een stijlvolle en moderne look. Daarnaast heeft zilver een mooie glans en is het een ontzettend stevig materiaal. Als je de prijs van zilveren sieraden vergelijkt met die van gouden sieraden, is zilver een stuk goedkoper dan goud. Bij Brandfield vind je zilveren sieraden van verschillende merken, zoals Parte Di Me en Selected Jewels. Ook de zilveren sieraden van Buddha to Buddha zijn een populaire keuze.

Hoe maak je zilveren sieraden schoon?

Om zilveren sieraden weer te laten stralen kun je ze schoonmaken. Dit doe je door ze onder te dompelen in een sopje met lauwwarm water en een beetje afwasmiddel. Borstel de zilveren sieraden met een zachte borstel (bijvoorbeeld een tandenborstel) voorzichtig schoon. Spoel vervolgens de zilveren sieraden goed af zodat alle zeepresten verwijderd zijn en droog ze af met een zachte doek.

Gouden sieraden

Ook gouden sieraden zijn populair. Misschien is goud wel één van de meest favoriete materialen voor sieraden. Gouden sieraden blijven door de jaren heen stijlvol en behouden hun waarde. Bij Isabel Bernard vind je de mooiste dames sieraden van 14 karaat goud. Neem een kijkje bij de collectie en laat je inspireren! Of wat dacht je van de tijdloze allure van onze Blush sieraden van 14 karaat goud. Naast sieraden van 14 karaat goud vind je bij Brandfield ook sieraden van 18 karaat goud, 9 karaat goud of gold plated. 

Bekijk onze collectie gouden sieraden:

Hoe maak je gouden sieraden schoon?

Gouden sieraden behouden altijd hun kleur maar het kan wel gebeuren dat je gouden sieraad zijn schittering verliest. Door het sieraad schoon te maken laat je het sieraad weer stralen. Met een poetsdoek speciaal voor gouden sieraden of een cleaning set maak je je gouden sieraden weer als nieuw.

Gepersonaliseerde sieraden

Gepersonaliseerde sieraden zijn erg geschikt om cadeau te geven op een verjaardag of op andere speciale dagen. Een bekend voorbeeld hiervan is Pandora. Bijna iedereen is wel bekend met de Pandora armbanden en Pandora bedels.

En wat dacht je van sterrenbeeld sieraden? Deze sieraden hebben een unieke betekenis en zeggen iets over jou als persoon. Koop ze voor jezelf, of geef het cadeau aan een ander. In de collectie van Brandfield vind je sterrenbeeld sieraden van onder andere Violet Hamden, PD Paola en Swarovski. Genoeg keuze dus!

Daarnaast personaliseer je sieraden ook door een initiaal van je geliefde, familielid, vriend of vriendin te dragen. Ontdek onze uitgebreide collectie initialen sieraden. Niet alleen erg leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Toch meer fan van edelstenen? Bekijk dan onze collectie geboortesteen sieraden. Deze geboortestenen zijn persoonlijk en passen bij de maand waarin je geboren bent.

Sieraden opbergen

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je sieraden is het belangrijk dat je de sieraden goed onderhoudt en opbergt. Bij Brandfield vind je een ruim aanbod aan de mooiste sieradendozen. Met een sieradendoos bewaar je je sieraden op een mooie en handige manier waardoor ze nooit meer in de knoop of zoek raken. Door het grote assortiment is er voor elke smaak een mooie en praktische sieradendoos te vinden.

Sieraden dames

Bij Brandfield vind je niet alleen grote merken, maar ook trendy merken met prachtige dames sieraden. Wat dacht je van de Swarovski sieraden met de mooiste kristallen? Of de prachtige dames sieraden van Anna + Nina, waarmee je perfect je eigen stijl kunt laten zien. Voor tijdloze elegantie en verfijning kun je ook terecht bij de sieraden van Isabel Bernard, waar klassieke ontwerpen hand in hand gaan met moderne trends.

Enorm populair zijn de sieraden van bekende modeontwerpers. Het bekendste is Michael Kors, die al bekend was van Michael Kors horloges. Nu is er dus ook een complete collectie Michael Kors sieraden. En wat dacht je van de sieraden van Kate Spade New York? Dit merk staat voor optimistische vrouwelijkheid en dat is direct terug te zien in de prachtige sieraden. Kate Spade New York is hét sieraden merk voor echte fashionista's!

Heren sieraden

De afgelopen jaren is er een toename in het aantal merken en soorten heren sieraden. Merken zoals Josh en Diesel zijn hier goede voorbeelden van. Ook vind je binnen deze categorie Sem Lewis sieraden en mogen de sieraden van Tommy Hilfiger zeker niet ontbreken. De heren sieraden zijn stoer, modern en hebben luxe details. Voor welk sieradenmerk je ook kiest, een sieraad maakt je outfits compleet.

Sieraden kopen bij Brandfield

Bij Brandfield bestel je je favoriete sieraden met de beste service. Bestel jouw sieraden op een werkdag voor 22:00 uur, dan worden deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf € 50. Achteraf betalen is mogelijk zonder bijkomende kosten.

Wil je de sieraden cadeau geven? Kijk dan bij cadeaus voor dames en cadeaus voor heren. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Is het sieraad niet naar wens? Geen probleem! Je kunt je sieraad binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Kun je niet kiezen? Ook daar helpen we je bij! Om je zoektocht naar het perfecte sieraad gemakkelijker te maken, hebben we onze top 10 sieraden voor je op een rijtje gezet. Neem een kijkje bij onze top 10 dames sieraden of top 10 heren sieraden en vind je favoriet. Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal