Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen

3 producten gevonden Toon producten per pagina
3 producten gevonden Toon producten per pagina

3 producten gevonden Toon producten per pagina

In de Brandfield online shop vind je de Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen, als onderdeel van de collectie Ray-Ban zonnebrillen. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Ray-Ban Wayfarer zonnebril op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de zonnebril niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren!

Bekijk meer Ray-Ban zonnebrillen: Ray-Ban AviatorRay-Ban Clubmaster | Ray-Ban Justin

Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen

Het lijkt een trend te zijn die niet meer ophoudt; de Ray-Ban Wayfarer zonnebril. Ongeveer elk merk dat zich richt op jongeren gebruikt replica's om weg te geven als relatiegeschenk. Toch zijn er een aantal eigenschappen die de echte Ray-Ban Wayfarersonderscheiden. De Ray-Ban Wayfarer zonnebril is met zijn broertje de aviator het meest verkochte montuur dat er bestaat. De serie is overigens gemakkelijk te herkennen aan het nummer RB2140.

Geschiedenis van Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen

Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen worden sinds 1956 gemaakt en waren een revolutie omdat ze geen stalen montuur hadden. De ray-ban wayfarer zonnebrillen werden eind 1970 vooral door sterren veel gedragen waardoor ze immens populair werden. Voordat Tom Cruise in de film Risky Business een Ray-Ban Wayfarer zonnebril droeg werden er 360.000 verkocht, 3 jaar later waren het er 1.5 miljoen. Andere bekende Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen dragers in die tijd zijn J.F. Kennedy en Roy Orbison.

Comeback van de Ray-Ban Wayfarer

Nadat rond 1990 de productie van de Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen werd stilgelegd nadat de populariteit gezakt was, leek het gedaan te zijn met het model. Toen rond 2008 de Wayfarer weer verscheen onstond er weer een enorme rage. Katy Perry bijvoorbeeld droeg in haar clip een zwarte Ray-Ban Wayfarer zonnebril waardoor de bril ook voor vrouwen weer trendy bleek.

Re-design van de Wayfarer

Met de nieuwe rage van Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen kwam er een nieuw model uit die The New Wayfarer werd genoemd. Naast de collectie Ray-Ban Original Wayfarer zonnebrillen hebben we een collectie Ray-Ban New Wayfarer zonnebrillen.

Officieel dealer van Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen

Brandfield is officieel dealer van Ray-Ban Wayfarer zonnebrillen. Net als bij een normale juwelier bieden wij garantie op zonnebrillen. Naast deze korting rekenen wij ook geen kosten voor de verzending van jouw Ray-Ban Wayfarer zonnebril. Dus zit jij dit jaar met een nepbril met reclame op het terras? Of straal jij met een echte Wayfarer die ook echt jouw ogen beschermt tegen de zon?

Naar boven