G-Shock Gulfmaster horloges

Filter op

Filteren

Sluiten
G-Shock Gulfmaster horloges

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

In de Brandfield online shop vind je G-Shock Gulfmaster horloges, als onderdeel van de collectie G-Shock horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw G-Shock Gulfmaster horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

G-Shock Gulfmaster: volle kracht vooruit

De G-Shock Gulfmaster voelt zich het meest thuis in woelige wateren. Niet zo gek dus dat juist de Gulfmaster al jaren partner is van de KNRM, waarvoor het horloge zich heeft bewezen als een zeer betrouwbaar hulpmiddel.

De functies en het ontwerp van de G-Shock Gulfmaster horloges zijn tot stand gekomen volgens maritieme eisen en zijn daardoor opgewassen tegen de meest extreme vormen van natuurgeweld. Dit horloge voelt zich als een vis in het water, zijn ware kracht komt dan ook het beste naar voren in en op zee.

De Gulfmaster is onder andere voorzien van een digitaal kompas, getijdengrafiek en een weergave van de maanstanden. Zo helpt het horloge je bij het oriënteren in de meest barre omstandigheden.

Sneller dan een orkaan

Ook de Gulfmaster is, zoals we gewend zijn van G-Shock, nagenoeg onverwoestbaar. Het horloge heeft een robuust en stoer uiterlijk en is klaar voor elke uitdaging die de zee te bieden heeft, ook onder de meest extreme weersomstandigheden.

In een fractie van een seconde en met de grootste nauwkeurigheid kan de Gulfmaster richting, atmospherische druk, temperatuur en hoogte meten. Met zijn scala aan innovatieve functies is het de meest betrouwbare partner op zee.

Gulfmaster in beeld

Ontdek G-Shock Gulfmaster in deze video:

Master of G collectie

De G-Shock Gulfmaster horloges zijn onderdeel van de Master of G serie. Naast de Gulfmaster vind je binnen deze collectie de G-Shock Mudmaster en de G-Shock Gravitymaster. De Gulfmaster collectie biedt verschillende modellen, die stuk voor stuk klaar zijn voor iedere uitdaging.

Naar boven
Brandfield.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.