G-Shock Gravitymaster horloges

3 producten gevonden Toon producten per pagina
3 producten gevonden Toon producten per pagina

3 producten gevonden Toon producten per pagina

In de Brandfield online shop vind je G-Shock Gravitymaster horloges, als onderdeel van de collectie G-Shock horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw G-Shock Gravitymaster horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

G-Shock Gravitymaster: ready for take-off

De G-Shock Gravitymaster is een horloge dat speciaal is ontwikkeld door piloten van de Britse Royal Air Force. Het horloge is dan ook bestand tegen turbulentie en G-krachten, en kan de meest zware omstandigheden aan. Dit maakt de Gravitymaster uitermate geschikt voor piloten, maar ook voor andere avonturiers.

De Gravitymaster collectie is een perfecte mix van kwaliteit, met tot in de puntjes afgewerkte materialen, en innovatieve technologieën. Zo is het horloge radiogestuurd en voorzien van milieuvriendelijke lichtenergie met behulp van de geïntegreerde Solar Technologie TOUGH SOLAR®.

Innovatief en robuust

Of je nou boven de wolken vliegt, een zakendeal sluit of gaat klimmen in de bergen; dit horloge helpt je in elke situatie je doelen te bereiken. De Gravitymaster biedt je maximale betrouwbaarheid en nauwkeurigheid wanneer je het nodig hebt. Het innovatieve karakter in combinatie met het robuuste uiterlijk maakt van dit horloge een echt statement-piece.

Gravitymaster in beeld

Ontdek G-Shock Gravitymaster in deze video:

Master of G collectie

De G-Shock Gravitymaster horloges zijn onderdeel van de Master of G serie. Naast de Gravitymaster vind je binnen deze collectie de G-Shock Mudmaster en de G-Shock Gulfmaster. De Gravitymaster collectie biedt verschillende modellen, die stuk voor stuk klaar zijn voor iedere uitdaging.

Naar boven
Brandfield.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.