Bedels dames

360 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Bedels dames 360 producten gevonden
 1. Merk
 2. Kleur
 3. Materiaal
 4. Nikkelvrij
 5. Materiaal steen
 6. Type goud
 7. Letter
 8. Prijs
 9. Assortiment
360 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

360 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bedels online kopen

Bedelsieraden zijn perfect voor iedere dag. Doordat je je armbanden en kettingen helemaal zelf kunt samenstellen met bedels zijn deze vrijwel altijd uniek. In ons ruime assortiment zijn veel verschillende soorten bedels te vinden. Of je op zoek bent naar een bedel van goud, zilver of een ander materiaal. In ons ruime assortiment is voor iedere bedelliefhebber wel een bedel te vinden!

Online nieuwe bedel kopen

Met een bedelarmband wil je natuurlijk graag helemaal bij blijven met de laatste trends. Of je nu op zoek bent naar een standaard bedel of een bedel met een kristal, parel of zirkonia-steen. In ons ruime assortiment vind je het allemaal. Daarnaast worden bedelarmbanden vaak gebruikt om belangrijke gebeurtenissen te vereeuwigen. Het grote voordeel van een bedelarmband of bedelketting is dat je deze volledig zelf kunt samenstellen met de bedels die je aanschaft.

Zelf samenstellen van een sieraad

Jij weet als geen ander hoe je jouw bedelarmband of bedelketting wilt vormgeven. Doordat je meerdere bedels aan je bedelarmband of ketting kunt toevoegen is het mogelijk om deze aan te passen naar jouw wens. Bedelarmbanden zijn één van de sieraden die je volledig zelf kunt samenstellen. Hierdoor heb je altijd een uniek sieraad. De kans dat iemand anders precies dezelfde bedels op de armband heeft zitten is vrij klein.

De geschiedenis van bedels

Bedelarmbanden worden al eeuwenlang gedragen. In het oude Egypte kreeg een overleden farao een bedelarmband met bedels die symbool stonden voor de farao. Door deze bedels zou er gemakkelijker kunnen worden gecommuniceerd met de goden. Ook de christelijke Romeinen droegen bedelarmbanden. Dit ging met name om een bedel van een vis, zodat de christelijke Romeinen elkaar gemakkelijk zouden kunnen vinden. Het christendom was immers illegaal.

In de Tweede Wereldoorlog was dit type armband ook immens populair. Omdat bedels inmiddels overal ter wereld werden gemaakt kwamen soldaten vaak thuis met deze bedels. Een perfect aandenken voor de vrouw van een soldaat wanneer deze weer op pad was om voor de vrijheid te strijden.

Onze merken met bedels

Het meest bekende merk op het gebied van bedelarmbanden is natuurlijk Pandora. De bedels van Pandora zijn ontzettend geliefd en het merk mag zich met trots presenteren als één van de belangrijkste merken op het gebied van bedelarmbanden. Naast de bedels van Pandora vind je in ons assortiment ook bedels van Isabel Bernard, ANNA + NINA en Blush.

Gemakkelijk en snel bestellen

In het ruime assortiment van Brandfield is vast een bedel te vinden die je graag zou willen toevoegen aan jouw verzameling bedels. Bestel je voor 23:30 op werkdagen of zondag? Dan heb je de volgende dag je bestelling al in huis. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Toch niet de juiste keuze gemaakt? Je kunt je bestelling kosteloos retourneren binnen 30 dagen.

Naar boven