Tissot horloges

1 product gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Tissot horloges 1 product gevonden
  1. Geslacht
  2. Soort
  3. Kleur band
  4. Materiaal band
  5. Prijs
  6. Uurwerk
  7. Toon alle filters
1 product gevonden Toon producten per pagina

1 product gevonden Toon producten per pagina

Brandfield is officieel dealer van Tissot horloges. In onze online shop vind je Tissot watches voor dames en heren. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Tissot horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Over Tissot

Zwitserland is de bakermat van de klokkenmakers. Het is dan ook niet zo vreemd dat de meeste kwaliteitshorloges Swiss Made zijn, en de Tissot horloges vormen hier geen uitzondering op. De luxe horloges worden op ambachtelijke wijze gemaakt en ontworpen. Hierbij worden trends op een slimme manier verwerkt, terwijl de Tissot horloges wel klassieke lijnen behouden die je van een Zwitsers horloge mag verwachten.

Tissot werd opgericht in 1853 door vader Charles-Felicien en zoon Charles-Emile Tissot. Terwijl vader ervoor zorgde dat de stijlvolle horloges werden verkocht in Zwitserland, reisde zoon Charles-Emile tijdens zijn klokkenmakersstudie naar Amerika, Rusland en verschillende andere grote landen in Europa om zo het merk meer bekendheid te geven. Dit ging zelfs beter dan verwacht en in mum van tijd kenden heel veel mensen in de wereld de Tissot horloges. Het werd in een adem genoemd met kwaliteit en stijlvol. Waarden die tot op de dag van vandaag nog steeds gelden voor Tissot horloges.

De horloges van Tissot  mogen het stempel Swiss Made dragen, omdat ze per stuk in Zwitserland  worden gemaakt, wat de bakermat van de horlogemakerij is. De Tissot horloges maken namelijk onderdeel uit van de Swatch Group, bekend van de populaire Swatch watch. Voor de Tissot horloges worden licenties aangekocht bij onder meer Disney en DC comics, zodat de helden uit Frozen, Batman of Superman op de horloges mogen prijken. Maar dat niet alleen: de Flik Flak horloges hebben ook eigen karakters, geheel ontworpen door de makers van Tissot. De merken Flik Flak, Certina, Calvin Klein en Balmain zijn allemaal Swiss Made. Het aantal merken blijft toenemen, waaruit blijkt dat Swatch vooruit kijkt en nog lang niet klaar is met het domineren van de horlogemarkt.

Collectie van Tissot

Klassieke en stijlvolle herenhorloges vormen een groot deel van de collectie Tissot horloges, waarbij de wijzerplaat vaak is voorzien van extra chronometertjes. Deze vind je ook terug op de Tissot horloges voor dames en heren. Maar uiteraard zijn er ook stijlvolle en geraffineerde horloges alleen voor dames opgenomen in de collectie, met verfijnde uurwerken en een gestroomlijnd design. De hoogwaardige materialen, zoals leer, titanium en edelstaal, geven ieder horloge van Tissot karakter en uitstraling. Naast klassieke horloges maakt Tissot ook sporthorloges. Hier wordt vaak rubber gebruikt voor de bandjes, zodat je geen last hebt van je uurwerk tijdens het sporten.

Tissot horloges online kopen

Je koopt de Tissot horloges makkelijk online via de webshop van Brandfield. Bestel op zondag of werkdagen voor 23:30 uur en je ontvangt het horloge de volgende dag al in huis. Geef eens een Tissot horloge aan een bijzonder iemand en laat het door ons in een luxe geschenkverpakking naar je toe sturen. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, of het horloge niet aan je verwachting voldoen, dan mag het altijd binnen 30 dagen na aankoop worden geruild of geretourneerd.

Bekijk de collecties van Tissot: Tissot Touch Collection | Tissot T-Lady | Tissot T-Sport | Tissot Heritage | Tissot T-Classic

Naar boven