Secrid wallet

85 producten gevonden Toon producten per pagina
85 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Brandfield is officieel dealer van Secrid wallets. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Secrid portemonnee op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending is gratis bij een totaalbedrag vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de Secrid wallet niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Bekijk hier de Secrid collecties: Secrid Miniwallet | Secrid Slimwallet | Secrid Twinwallet | Secrid Cardprotector | Secrid Cardslide

Secrid wallet: de handige en stijlvolle betaalkaarthouder

Je ziet ze steeds vaker: de Secrid wallet. Dunne kaarthouders voor bankpasjes en creditcards van het merk Secrid. Dit Nederlandse merk biedt met de slim wallet, een dunne portemonnee voor bankpasjes en creditcards, de ideale oplossing voor iedereen die niet meer met contant geld betaalt.

Die groep mensen is al behoorlijk groot en wordt groter en groter. Kijk eens naar jezelf: hoe vaak betaal jij nog met briefgeld of munten?

De kans is groot dat je je de laatste keer niet meer kunt herinneren. In een wereld waarin digitaal betalen met een pasje de nieuwe standaard is, bescherm je je betaalkaart en je privacy in een compacte Secrid kaarthouder.

In onderstaand filmpje wordt de Secrid wallet gepresenteerd:

Een Secrid wallet is handig, robuust, veilig en stijlvol tegelijk

Hoewel een Secrid wallet vooral een handige oplossing is voor het bewaren van betaalkaarten, is deze naast handig ook nog eens van hoge kwaliteit, veilig en stijlvol tegelijkertijd.

Hoogwaardige materialen. Hoge kwaliteit.

Elke Secrid portemonnee is voorzien van een aluminium Cardprotector. Dit is het binnenste gedeelte van de kaarthouder waar de kaarten in worden geschoven. De stevige behuizing beschermt de betaalkaarten tegen scheuren, deuken en krassen. Het gebruik van hoogwaardig aluminium, en andere materialen voor de afwerking aan de buitenkant, maakt de Secrid slim wallet een robuust gebruiksvoorwerp dat jaren mee gaat.

Bescherming tegen activeren, scannen en skimmen op afstand.

De Secrid Cardprotector bescherm niet alleen de betaalkaarten in fysiek opzicht. De Cardprotector maakt het ook onmogelijk voor kwaadwillenden om de kaarten van afstand te activeren, scannen of skimmen via de RFID chips en antennes die tegenwoordig in betaalkaarten zitten verwerkt.

Zodra de betaalkaart in de Cardprotector geschoven zit is deze beschermd. Het is ook mogelijk om een kaart tot 3 cm uit de kaarthouder te schuiven om betaling mogelijk te maken en tegelijkertijd nog steeds de beveiliging in stand te houden.

Stijlvol. Kies je materiaal en kleur.

Maar een Secrid wallet is ook een style item. Want om de metalen behuizing zit een afwerking die beschikbaar is in vele verschillende stijlen. Denk aan diverse materialen zoals leer, aluminium en een stof. Naast materiaal heb je ook voldoende keuze in kleuren en zo is er voor iedere stijl een passende Secrid portemonee.

Welke afwerking en kleur je ook kiest: met een Secrid wallet betaal je altijd in stijl. Want eerlijk is eerlijk: zo'n dunne Secrid portemonnee is toch ook gewoon leuk om te zien?

Over het merk Secrid

Secrid is een Nederlands merk, in het leven geroepen door Marianne van Sasse van IJsselt (Mode Academie Charles Montaigne) en René van Geer (industrieel ontwerp TUDelft). Marianne en René hebben jarenlange ervaring in het creatieve vak en hun ontwerpbureau DSI (Design & Styling for Industry) heeft voor grote nationale en internationale merken mogen werken. Waaronder diverse Nederlandse banken: Postbank, ING en Rabobank.

Het was door deze samenwerkingen dat zij merkten dat consumenten niet blij waren met hun portemonnees in combinatie met het snel toenemende aantal pasjes dat deze moest kunnen bevatten. Op dat probleem is de Secrid wallet als oplossing bedacht en sinds 1 januari 2009 focussen Marianne en René zich op het realiseren van een eigen productlijn onder deze merknaam.

Het koppel heeft al hun kennis en ervaring ingezet om te realiseren wat ze zelf noemen: 'de ultieme kaarthouder'. De Cardprotector is daarvan het resultaat. Een innovatieve oplossing die beloond is met diverse awards zoals de Red Dot Design award en de Aluminium Award, evenals de Zilveren Ooievaar.

De innovatieve kaarthouder is inmiddels ook in het buitenland populair en wordt al in tientallen landen verkocht.

Ook de productie is Nederlands

Niet alleen is Nederland het brein achter de Secrid kaarthouder, maar ook het productieland en dat maakt Secrid een merk waar we enorm trots op mogen zijn!

Secrid heeft de Nederlandse leerindustrie teruggebracht met een revolutionair product en productieproces. Efficient, schoon en en op een schaalgrootte die we in Nederland nog niet kenden. Er werken namelijk inmiddels meer dan 200 mensen voor Secrid, die dagelijkse de producten maken.

Het merendeel van dit werk gebeurt in de sociale werkplaats in Leiden. Dit is de plek waar alle onderdelen bij elkaar komen en waar de Secrid wallet geassembleerd wordt.

Secrid wallet online kopen

Wil jij ook zo'n stijlvolle Secrid wallet? Bestel dan vandaag nog jouw kaarthouder online bij Brandfield. Wij bieden jou de beste service bij de aankoop van een Secrid portemonnee.

De verzending is gratis en mocht de wallet niet naar wens zijn, dan kun je deze ook gratis terugsturen binnen 30 dagen. Wil je de Secrid wallet eerst zien en voelen, voordat je betaalt? Geen probleem; bij Brandfield kun je achteraf betalen via AfterPay.

Meer weten over het merk Secrid?

Kijk voor meer informatie over het merk en de collectie op de officiële Secrid website: https://www.secrid.com/

Naar boven
Wij gebruiken cookies