Houten zonnebrillen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

In de zonnebrillencollectie van Brandfield vind je een groot aanbod houten zonnebrillen. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw houten zonnebril op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met de zonnebril? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de zonnebril niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Over houten zonnebrillen

Je houdt van duurzaam en van het milieu. Daarnaast houd je ook van natuurlijke materialen en een bijzonder design. Kies dan eens voor een echt bijzondere zonnebril, gemaakt van een robuust, eerlijk materiaal. We hebben het natuurlijk over houten zonnebrillen van onder meer de houten sieradenspecialist Burnwoods. Wedden dat je houten zonnebril je in contact brengt met bijzondere mensen? Want met zo'n bijzondere bril, daar zal je zeker de aandacht mee trekken. Hout is een bijzonder materiaal met heel veel karakter. Iedere nerf of knoest is anders en geeft het hout een zeer bijzonder, eigen uiterlijk. Soms bevat hout hele smalle ringen, waardoor het hout meer nerven vertoont, maar een boom kan ook een rijk en ruim leven hebben gehad, waardoor de ringen veel wijder uit elkaar staan. Dit levert weer een heel ander materiaal op. Ook is hout over de gehele linie niet hetzelfde. En daarom is hout zo'n bijzonder materiaal. Hierdoor heeft ook iedere houten zonnebril een eigen uiterlijk en is er geen één exemplaar hetzelfde. Het hout dat voor de zonnebrillen wordt gebruikt is uiteraard vederlicht – het moet namelijk wel lekker draagbaar zijn. Voor het extra mooie plaatje zijn de nerven en andere karaktervolle uiterlijkheden van het hout gewoon zichtbaar. Daarnaast zijn de kleuren van de glazen aangepast op de kleuren hout. Zo wordt er vooral gebruikgemaakt van roodbruine, lichtbruine en grijze glazen.

Houten zonnebrillen online kopen

De mooiste en meest spraakmakende houten zonnebrillen koop je natuurlijk online bij Brandfield. Wanneer je op werkdagenen voor 23:30 uur je bestelling plaatst, dan ontvang je de houten zonnebril de volgende dag al in huis. Of geef eens zo'n bijzondere houten bril aan een speciaal persoon in je leven. Het zijn uniseks monturen, dus zoek de mooiste uit en geef aan bij de bestelling dat het om een cadeau gaat. Je ontvangt dan de houten zonnebril in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Ruilen of retourneren kan, maar wel binnen 30 dagen na aankoop (kosteloos).

Gebruikte bronnen

 

Naar boven