ACTIE VOORWAARDEN

ACTIE VOORWAARDEN

WIN EEN JAAR LANG
GRATIS SIERADEN & HORLOGES

WIN EEN JAAR LANG GRATIS SIERADEN & HORLOGES

Hi trouwe volger!

Bedankt dat je meedoet aan onze winactie! Wie wil er nou niet een jaar lang gratis style items winnen? Dat is toch de droom van iedere style item lover! Het enige wat je nu nog te doen staat is veel duimen en stiekem alvast dromen over welke prachtige style items jij zult uitkiezen als je wint.

Bekijk de actievoorwaarden hieronder.

Wij hebben regelmatig leuke acties dus hou onze website in de gaten! Happy shopping!

Actievoorwaarden

Algemeen

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘win een jaar lang gratis sieraden’ van Brandfield B.V., gevestigd aan de Bornholmstraat 82, 9723 AZ in Groningen, KvK-nummer: 68185758.

Actie

De actieperiode loopt van 27 februari tot 26 maart 23.59. Je kunt maximaal één keer per Instagramaccount meedoen aan deze actie. Iedereen die Brandfield volgt op Instagram, een screenshot van de story maakt en deelt op zijn of haar eigen instagramaccount en @Brandfield tagt, gaat akkoord met deze actievoorwaarden en maakt daarbij kans op een jaar lang gratis sieraden.

Winnaar van deze actie wint een jaar lang gratis sieraden, wat inhoudt dat hij of zij gedurende 12 maanden voor €100,- per maand kan besteden bij Brandfield volgende de hieronder genoemde voorwaarden aan deze prijs.

Uitreiking

Er is één trekking van een winnaar. De trekking vindt plaats op 30 maart. Tijdens de trekking wordt de winnaar op een onafhankelijke wijze getrokken uit de deelnemers. De minimumleeftijd om deel te nemen aan deze actie is 18 jaar. De winnaar ontvangt z.s.m. een persoonlijk bericht op de Instagram chat, hierbij vragen wij om binnen 48 uur een respons te geven op ons bericht. Ontvangen wij geen respons van de winnaar binnen 48 uur, dan vervalt het recht op de prijs en zal er door Brandfield een nieuwe winnaar worden ingeloot.

Voorwaarden voor deelname

De actie geldt voor iedereen die woonachtig is in Nederland en beschikt over een vast woon-en verblijfplaats waar hij of zij als bewoner staat ingeschreven. Deelnemers onder de 18 jaar zullen worden uitgesloten van de prijs. Brandfield wilt met deze actie de interactie en het aantal volgers op het Brandfield Instagram account vergroten, daarom maak je alleen kans op de prijs wanneer je @Brandfield volgt, tagt en je Instagram profiel openbaar staat.

Werknemers van Brandfield B.V. zijn uitgesloten van deelname aan deze winactie.

Voorwaarden prijs

 • De prijs bevat gedurende 12 maanden een tegoed van €100,- per maand, na de laatste dag van de maand om 23.59 vervalt het tegoed.
 • De prijs kan alleen besteed worden bij de webshop van Brandfield en dus niet in de winkels van Brandfield.
 • Deze prijs is niet overdraagbaar aan andere personen of inwisselbaar voor contanten of giftcards.
 • De prijs is exclusief actie cadeaus van Brandfield.
 • Eventuele verzendkosten zijn inbegrepen.

Persoonsgegevens en privacy

 • Voor de winactie verzamelen wij persoonsgegevens. Dit betreft je Instagram profiel en van de winnaar ook het e-mailadres. Dit doen wij zorgvuldig en volgens de richtlijnen van ons privacybeleid. Wij gebruiken je gegevens om te communiceren over deze winactie.
 • Deelnemers die onjuiste persoonsgegevens insturen worden gedisqualificeerd van de winactie.
 • De winnaar wordt met naam genoemd op de Brandfield Instagram pagina.

Overige bepalingen

 • Brandfield kan ten allen tijde, zonder opgaaf van reden de voorwaarden van deze actie of de voorwaarden van de uitgereikte prijs wijzigen of beëindigen.
 • Voor klachten over deze actie kunt u contact opnemen met: [email protected].
 • Door deel te nemen aan deze winactie, verklaar je kennis te hebben genomen van en stem je in met deze actievoorwaarden.
 • Brandfield handelt in overeenstemming met Gedragscode Promotionele Kansspelen.

 

Ontdek Brandfield

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal