NIEUWS

Watch! winkels Breda, Eindhoven, Maastricht en Nijmegen overgenomen

Per 1 april 2018 zijn de Watch! winkels in Breda, Eindhoven, Maastricht en Nijmegen onderdeel van Brandfield, de snelst groeiende aanbieder van horloges, sieraden en andere stijl items. De Watch! verkooppunten blijven bestaan op dezelfde locaties, maar zullen de naam Brandfield krijgen en daarnaast een aantal veranderingen ondergaan. Op deze pagina lees je alles over de overname.

Wie is Brandfield en waarom de overname?

Brandfield is de snelst groeiende aanbieder van horloges, sieraden, tassen, zonnebrillen en andere stijl items van topmerken om je look compleet te maken. Eén van de doelen om deze sterke groei te kunnen voortzetten is het uitbreiden van lokale naamsbekendheid en service in de vorm van nieuwe stenen winkels. Overname van de Watch! stores bleek een interessante optie gezien de overeenkomsten in producten en doelgroep tussen Watch! en Brandfield.

Wat gaat er veranderen?

Brandfield neemt de locaties en het personeel van de Watch! winkels over. Ook blijven we in de winkels horloges en sieraden verkopen en kun je natuurlijk nog steeds bij ons terecht voor service en garantie op aangekochte producten en sieraden. De basis van de Watch! stores blijft dus hetzelfde.

Maar er gaan ook dingen veranderen:

Aanpassingen collectie
In de winkels zullen sommige merken verdwijnen en nieuwe merken toegevoegd worden. Zo zullen we de populaire Josh armbanden en Violet Hamden horloges toevoegen aan de collectie. Welke merken hiervoor hun plek in deze winkels moeten opgeven is nog niet duidelijk.

Aannemen webshop retouren
Omdat wij staan voor de best mogelijk service, zullen de nieuwe winkels in Breda, Eindhoven, Maastricht en Nijmegen ook servicepunten worden voor de webshop. Dit betekent dat je een een aankoop, die je hebt gedaan in de Brandfield online shop, kunt retourneren in één van de nieuwe winkels.

Stijl van de winkels
Op termijn zullen de winkels ook een nieuwe look krijgen, om de echte beleving te creëren die bij Brandfield past. Dit betekent een complete verandering van de winkels, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Wanneer deze wijziging zal plaatsvinden is op dit moment nog onduidelijk.

Wijziging contactgegevens
De telefoonnummers en e-mailadressen van de Watch! winkels zijn veranderd. Een overzicht van de nieuwe gegevens per winkel vind je hieronder of op de pagina Winkels. Heb je een vraag over een aankoop, dan kun je vanaf 1 april 2018 via de nieuwe gegevens contact opnemen met het verkooppunt waar je je aankoop hebt gedaan.

Nieuwe contactgegevens

 

Brandfield/Watch! Breda

Ginnekenstraat 3
4811 JD Breda

Telefoon: 076 - 7002 762
E-mail: breda@brandfield.nl

 

Brandfield/Watch! Eindhoven

Heuvelgalerie 137
5611 DK Eindhoven

Telefoon: 040 - 3046 422
E-mail: eindhoven@brandfield.nl

 

Brandfield/Watch! Maastricht

Kleine Staat 8
6211 EE Maastricht

Telefoon: 043 - 2041 296
E-mail: maastricht@brandfield.nl

 

Brandfield/Watch! Nijmegen

Broerstraat 66
6511 KP Nijmegen

Telefoon: 024 - 2022 470
E-mail: nijmegen@brandfield.nl

 
Naar boven
Brandfield.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.