Heren rugzakken

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

120 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Sluiten
Filteren
Prijs
€ 29,00 € 549,00
€ 29,00 € 549,00
Van hoog naar laag sorteren
  1. The Chesterfield Brand Austin Cognac Rugzak C58.018431
    € 199,95
  2. The Chesterfield Brand Austin Zwarte Leren Rugzak C58.018400
    € 199,95
  3. Michael Kors Hudson Zwarte Rugzak 33F0LHDB8O-001
    Speciale prijs € 116,25 Normale prijs € 199,00
  4. Sem Lewis Southern Hampstead Rugzak Groen SL240010
    Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 59,95
  5. Sem Lewis Southern Hampstead Rugzak Navy SL240006
    Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 59,95
  6. Sem Lewis Northern Hampstead Coal Black Rugzak SL240001
    Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 69,95
  7. Sem Lewis Northern Hampstead Coal Black Rugzak SL4200001
    Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 49,95
  8. Rains Beige Rugzak R13500-26
    Mail mij bij voorraad
  9. Rains Book Blauwe Rugzak R12310-47
    Mail mij bij voorraad
  10. Rains MSN Blauwe Rugzak R13300-47
    Mail mij bij voorraad
  11. Valentino Bags Klay Re Zwarte Rugzak VBS7CF26NERO
    Mail mij bij voorraad
  12. The Chesterfield Brand Calgary Zwarte Leren Rugzak C58.029500
    Mail mij bij voorraad
  13. Rains Zwarte Rugzak R13000-01
    Mail mij bij voorraad
  14. Rains Witte Rugzak R13320-45
    Mail mij bij voorraad
  15. Rains Rolltop Groene Rugzak R13320-03
    Mail mij bij voorraad
  16. Fjällräven Kånken Totepack Rode Rugzak F23710-326
    Mail mij bij voorraad
  17. Fjällräven Kånken Totepack Blauwe Rugzak F23710-664
    Mail mij bij voorraad
  18. Rains Trail Zwarte Rugzak R14300-01
    Mail mij bij voorraad
  19. Rains Zwarte Rugzak R13330-01
    Mail mij bij voorraad
  20. Rains Rolltop Grijze Rugzak R13320-13
    Mail mij bij voorraad
  21. Rains Bucket Zwarte Rugzak R13040-01
    Speciale prijs € 66,55 Normale prijs € 95,00
  22. Hugo Boss Ray Zwarte Rugzak 50490864-001
    Mail mij bij voorraad
  23. Tommy Hilfiger Jeans Function Zwarte Rugzak AM0AM11170BDS
    Mail mij bij voorraad
  24. Tommy Hilfiger Pique Zwarte Rugzak AM0AM11317BDS
    Mail mij bij voorraad
  25. GUESS Vezzola Bruine Rugzak HMEVZL-P3111-BOC
    Mail mij bij voorraad
  26. Fjällräven Kånken Oranje Rugzak F23510-241
    Mail mij bij voorraad
  27. Calvin Klein Minimalism Zwarte Rugzak K50K509576BAX
    Mail mij bij voorraad
  28. Fjällräven Kånken Gele Rugzak F23510-126
    Mail mij bij voorraad
  29. Sem Lewis Southern Hampstead Rugzak Zwart SL240008
    Mail mij bij voorraad
  30. Rains Zwarte Rugzak R1363-01
    Mail mij bij voorraad

120 producten gevonden

per pagina
Pagina

Rugzak heren

Ben je op zoek naar een unieke rugzak voor heren? In het ruime tassen assortiment vind je de mooiste rugzakken! In onze collectie rugtassen hebben we zeker weten een tas die aansluit bij jouw wensen en persoonlijke stijl.

Waar rugzakken vroeger vooral gebruikt werden in het leger is de rugtas vandaag de dag niet meer weg te denken uit het modebeeld. Een fijne en stijlvolle rugzak hoort thuis in iedere tassen collectie!

Bekijk ook onze andere type herentassen: Crossbody tassen | Aktetassen | Laptoptassen | Heuptassen

Heren rugtassen

Bij Brandfield houden we van tassen. Uiteraard kunnen we daarbij de rugtas niet vergeten. Daarom hebben we de heren rugzakken van de beste merken voor je verzameld. Zo kies jij gemakkelijk en snel de beste rugzakken van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe rugtas voor school, of juist een rugzak om elke dag mee te nemen naar werk. In ons ruime assortiment is voor iedere rugzakdrager wel een perfecte match te vinden!

Rugtas heren

We zijn altijd bezig met het vinden van de beste rugzakken voor heren. Om die reden wordt ons assortiment ook regelmatig aangevuld met nieuwe rugtassen. Ga je voor de unieke Scandinavische tassen van Fjällräven of kies je voor een tas van Calvin Klein? Naast de tassen van deze merken hebben we ook de mooiste rugzakken van onder andere Valentino Bags, Sem Lewis en vele andere topmerken. In de ruime Brandfield-collectie met heren rugzakken slaag je zeker!

Rugzak kopen

Bij Brandfield bestel je eenvoudig, snel en veilig je nieuwe herenrugzak. Bestel je jouw nieuwe rugtas op zon- of werkdagen voor 22:00? Dan zorgen wij dat je bestelling de volgende dag al bij je thuis wordt bezorgd. In combinatie met onze feestelijke cadeauverpakking heb je binnen no-time een uniek en stijlvol cadeau in huis. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Bevalt de rugzak toch niet helemaal of heb je liever een ander exemplaar? Je kunt je bestelde heren rugzak binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Brandfield biedt een groot aanbod heren tassen, als onderdeel van onze tassen collectie. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw herentas op een werkdag of zondag voor 23:00 uur, dan wordt jouw nieuwe heren tas de volgende dag al bezorgd! De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Mocht de tas niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

De herentas is de laatste jaren een accessoire geworden die niet meer mag ontbreken bij de modebewuste man. Elke gentleman die er stijlvol bij wil lopen, kan niet meer zonder een toffe rugtas of handtas. Eerder was de tas vooral een mooie accessoire voor vrouwen, maar tegenwoordig is de tas net zo belangrijk geworden voor mannen. Bij Brandfield heb je ruim de keus uit hippe en stoere heren tassen. Je hebt keuze uit diverse soorten, zoals rugtassen, shoppers en laptoptassen. Kies de heren tas uit die bij jou past!

Heren tas

Een aantal jaren geleden zag je mannen minder met een tas lopen dan nu. Belangrijke spullen als de portemonnee en mobiel werden gewoon in de zakken bewaard. En als ze al een tas droegen, dan was dat vooral een praktische, die niet al te veel mocht opvallen.

Pas in de middeleeuwen kreeg de tas een vorm die enigszins lijkt op de tas van vandaag de dag. Zo ontstond het tassengilde, die tassen op de markt bracht. Deze tassen waren voorzien van een frame of een beugel. Vooral heren maakten destijds gebruik van tassen. Zij waren vaker van huis weg en moesten diverse materialen met zich mee brengen. Bij de vrouwen was de tas minder bekend, aangezien die meer rondom het huis zaten.

Aan het einde van de 15e eeuw werd de grotere buideltas geïntroduceerd die ook kon worden afgesloten. Alleen was deze tas zo groot dat hij vaak viel en zo een gemakkelijk doelwit was voor dieven. Toen werden er kleinere tassen ontworpen van leer die gemakkelijker te dragen waren.

Tas heren

Het kiezen van de juiste heren tas is niet altijd gemakkelijk. Er is nu zoveel keus, dat het soms onmogelijk lijkt om de perfecte heren tas uit te kiezen. Het helpt om eerst een keuze te maken waar je de tas voor nodig hebt. Zo bepaal je welke soort heren tas daar het beste bij past. Om je wat op weg te helpen beschrijven we hier kort de soorten tassen die we je aanbieden.

Ons grootste aanbod bestaat uit rugzakken. Dit is de meest bekende tas en ook het meest praktische. Je doet hem op je rug, je kunt hem vol stoppen met al je benodigdheden, en je handen blijven vrij. Of je nu naar school of je werk gaat, een dagje uit of misschien wel op reis, met een rugzak zit je altijd goed!

Een goed voorbeeld hiervan zijn de rugzakken van het merk Fjällräven. Deze rugzakken zijn ontzettend populair onder liefhebbers van outdoor activiteiten, maar ook onder scholieren en werkenden.

Met de crossbody tas blijven je handen vrij dankzij het handige hengsel dat valt over je schouder en borst. Dankzij het handzame formaat van een crossbody tas neem je de tas gemakkelijk met je mee. Ook biedt een heren crossbody tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Perfect als je er een dagje op uit gaat en je handen graag vrij wilt hebben.

Ook de heuptas is hier een goed voorbeeld van. Dit type heren tas is van klein formaat, maar groot genoeg om al je essentials op te bergen. De heren heuptas kun je met een riem om je taille dragen, maar kan je ook schuin over je borst dragen zoals je dat bij een crossbody tas doet. Dit type tas is vooral erg populair als festival tas vanwege het fijne formaat en draag comfort.

Als je op zoek bent naar een meer zakelijke uitstraling en een stijlvolle manier om je documenten en laptop mee te nemen, dan is een heren aktetas een uitstekende keuze. Deze tassen combineren functionaliteit met een professionele uitstraling en zijn perfect voor zakelijke afspraken en voor op kantoor.

Laptoptas heren

Waar stop je je laptop in? In een laptoptas natuurlijk! Dit type tas is vaak stijlvol vormgegeven en wordt gemaakt van hoogwaardig leer. Daarnaast vind je in ons assortiment ook laptoptassen voor heren gemaakt van kunstleer, polyester en katoen.

Een goede laptoptas is vaak voorzien van extra opbergvakken voor je andere benodigdheden zoals je oplader, telefoon en andere zaken. Met een laptoptas zorg je ervoor dat jouw laptop optimaal beschermd is, terwijl je er ook nog een superstijlvol bij loopt!

Merk tassen

In ons tassen assortiment vind je ontzettend veel verschillende merken. Dus wat je ook zoekt en wat je wensen ook zijn, grote kans dat je jouw nieuwe favoriete heren tas vindt in de tassen collectie van Brandfield.

De heren tassen van het merk Hugo Boss zijn al jaren razend populair. De heren tassen van dit merk zijn te omschrijven als stoer, tijdloos en een ideale accessoire voor de moderne man. Of je nu op zoekt bent naar een rugzak, een laptoptas of juist een crossbody tas, je vindt het binnen de heren tassen collectie van Hugo Boss!

En wat dacht je van een prachtige leren heren tas van The Chesterfield Brand? De heren tassen van The Chesterfield Brand zijn gemaakt van echt leer en zijn erg duurzaam. Ook het merk Cowboysbag heeft een aantal leren heren tassen in de collectie zitten. Van een echt leren tas heb je je leven lang plezier en is daarmee een echte investering.

Ook de tassen van Tommy Hilfiger, GUESS en Michael Kors zijn erg populair onder de heren. Kies je voor een heren tas van Tommy Hilfiger of Michael Kors, dan kies je voor een stijlvolle tas van hoge kwaliteit. Ga je voor een minimalistische heren tas? Neem dan eens een kijkje bij de heren tassen van Calvin Klein. Deze tassen zijn ontzettend stijlvol en de afwerking exceptioneel.

Tas kopen

Door het ruime aanbod heren tassen van Brandfield zit er voor elke man wel een geschikte tas tussen. Wat je ook zoekt en wat je wensen ook zijn, je vindt je nieuwe favoriete tas hier gegarandeerd!

Welke heren tas is jouw favoriet? Wacht dan niet langer en bestel de tas snel, eenvoudig en veilig via de Brandfield webshop. Bestel je je heren tas op een werkdag voor 23:00? Dan kun je je nieuwe tas morgen al dragen!

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!