Love Moschino tassen

175 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Love Moschino tassen 175 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Type tas
  3. Collectie
  4. Kleur
  5. Materiaal
  6. Prijs
  7. Assortiment
  8. Type leer
175 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

175 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Brandfield is officieel dealer van de meest stijlvolle tassen waaronder ook de tassen van het bekende merk Love Moschino. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Love Moschino tas op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd! De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de Love Moschino tas niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren!

Love Moschino tas

Mede door het feit dat grote bekendheden in de muziekwereld (zoals bijvoorbeeld George Michael) de bijzondere kleding en accessoires van Moschino in hun video's lieten zien, bereikte dit Italiaanse modemerk een wereldwijde bekendheid in de jaren 90.

Love Moschino

Love Moschino is de naam van het 'jongere' concept van dit merk, dat met name verantwoordelijk was voor de ontwerpen van jeans en accessoires, zoals de Love Moschino tassen. Sindsdien worden tenminste tweemaal per jaar nieuwe collecties gelanceerd. Hierbij staan een modern ontwerp, het kenmerkende gebruik van het Moschino label, en functionaliteit voorop.

In het jaar 1983 startte Franco Moschino met zijn eigen modemerk. Hij was een bijzonder persoon in de modewereld, met zijn liefde voor excentrieke ontwerpen en gebruik van kleur. Hij hield zich bezig met sociale misstanden in de (mode)wereld.

Na zijn overlijden in 1994 werd het label overgenomen door assistente, Rossella Jardini. Onder haar leiding is de achterliggende filosofie van het bedrijf voortgezet, wat betreft het volgen van een eigen weg binnen de wereld van de couture. De Love Moschino tassen worden nog steeds met veel zorg ontworpen, hebben een modieuze look en zijn goed te combineren met de andere accessoires van het merk. In 2011 was het merk verantwoordelijk voor het ontwerpen van outfits en toebehoren voor de tour van Lady Gaga.

Love Moschino bag

Van de bekende Love Moschino tassen gemaakt van gewatteerd materiaal, tot de oversized shoppers in opvallende tinten, met de tassen van dit merk val je op. Met de lancering van de Love Moschino Logo Chain tassenlijn werden de tassen van dit merk ook een hit bij jongere fashionista's.

Bij het ontwerpen van de Moschino tassen is veel aandacht besteed aan bijzondere details, zoals een onopvallend weggewerkte rits en veel extra functies en vakjes. Zo kun je zonder moeite alles meenemen wat je mogelijk nodig kunt hebben tijdens jouw dag.

Love Moschino tas kopen

Ben je op zoek naar een trendy Love Moschino tas die een leven lang mee gaat? Kies dan voor een van de schoudertassen, shoppers, off crossbody tassen van dit merk. De tassen zijn grotendeels gemaakt van zacht leer van een hoge kwaliteit.

Wil je je look compleet maken? Bekijk dan ook eens onze Love Moschino portemonnees. Combineer je Love Moschino tas met een bijpassende Love Moschino portemonnee en stijl je outfit tot in de puntjes af!

Als officieel Love Moschino dealer bieden we je meest actuele collectie Italiaanse design tassen. Bestel jouw favoriete tas vandaag nog, dan kun je er morgen al mee op pad.

Naar boven