Violet Hamden Venus sieraden

43 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Violet Hamden Venus sieraden 43 producten gevonden
 1. Geslacht
 2. Type sieraad
 3. Kleur
 4. Materiaal
 5. Nikkelvrij
 6. Material steen
 7. Type goud
 8. Ringmaat
 9. Maand
 10. Sterrenbeeld
 11. Prijs
 12. Assortiment
43 producten gevonden Toon producten per pagina

43 producten gevonden Toon producten per pagina

Brandfield is officieel dealer van Violet Hamden sieraden. Op deze pagina vind je onze collectie Violet Hamden Venus sieraden. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Violet Hamden Venus sieraad op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Achteraf betalen mogelijk. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mochten de sieraden niet naar wens zijn, dan kun je ze binnen 30 dagen retourneren!

Geboortesteen sieraad - Violet Hamden - Venus

Een geboortesteen staat symbool voor de maand waarin je bent geboren. Iedere geboortesteen heeft haar eigen betekenis, zo kan de steen staan voor vrede, rust of goede gezondheid. De sieraden met geboortesteen zijn een lust voor het oog.

Maar welke kleur edelsteen hoort bij jouw maand en wat betekent de kleur van deze edelsteen? 

Januari: De maand januari heeft een donkerrode edelsteen, namelijk granaat. Granaten zijn er in allerlei kleuren, maar de bekendste is wel de rode granaat. De rode kleur staat voor schoonheid en daarnaast symboliseert de steen vrede, voorspoed en een goede gezondheid.

Februari: De maand februari heeft een opvallende paarse edelsteen, namelijk een amethist. Deze prachtige edelsteen helpt mensen uit de koude en donkere maand februari heen. De steen geeft namelijk een beetje extra warmte en sterkte om de maan door te komen. 

Maart: De maand maart heeft een lichtblauwe edelsteen, namelijk aquamarijn. De lichtblauwe kleur doet mensen denken aan de oceaan en wordt daarom ook wel de steen van de zee genoemd. De steen zou helpen bij het verbeteren van je gezondheid.

April: De maand april heeft een witte edelsteen, dit lijkt op een diamant. De diamant  is de meest bekendste en geliefde steen die er bestaat. De geboortesteen staat voor kwaliteit, klasse een eeuwige liefde. Iedereen zou het liefst in april geboren zijn, want elke vrouw houdt van diamanten!

Mei: De maand mei heeft een heldergroene edelsteen, namelijk een emerald. Vroeger droegen de rijken der aarde graag sieraden met een smaragd omdat het bijzondere krachten zou hebben. Het zou namelijk mensen kunnen genezen. De edelsteen staat dan ook wel bekend als wonder van de natuur. 

Juni: De maand juni heeft een licht roze-paarse edelsteen, namelijk een amethist. Deze amethist heeft een zeldzame lavendelkleur. De geboortesteen staat voor liefde en rust. Het wordt gezien als een steen die je in positieve sferen kan brengen en je stabiliteit kan geven. 

Juli: De maand juli heeft een roze edelsteen, namelijk een robijn. De robijn wordt gezien als de koning onder de edelstenen. De steen is mateloos populair. De steen zou beschermende krachten hebben. 

Augustus: De maand augustus heeft een limoen groene edelsteen, namelijk een peridoot. Deze steen wordt gezien als de meest spirituele steen van alle stenen. Het zou je zelfvertrouwen verhogen en je negatieve gevoelens van je af houden.

September: De maand september heeft een diepblauwe edelsteen, namelijk saffier. Deze steen geeft je extra karakter. De steen bevordert je zelfdiscipline en helpt je te focussen. Wat leuk is om te benoemen is dat vroeger gehuwden elkaar sieraden met deze steen gaven. Omdat deze zijn glans zou verliezen als de drager zich misdroeg.  

Oktober: De maand oktober heeft een roze edelsteen. Deze steen helpt je eerlijk en duidelijk te zijn. Je bent kalm en emotioneel sterk! De steen helpt je te voorkomen om ongevoelig en hard over te komen. 

November: De maand november heeft een gele edelsteen. Deze steen helpt je op zoek te gaan naar geluk. De gele edelsteen versterkt je energie en heeft een positief effect op je lichaam. 

December: De maand december heeft een hemelsblauwe edelsteen, namelijk topaas. De steen schenkt warmte en geluk aan degene die ze draagt. De steen helpt je de donkere dagen door en brengt je creativiteit naar boven.

Naar boven