Pig & Hen armbanden

49 producten gevonden Toon producten per pagina
49 producten gevonden Toon producten per pagina

Brandfield is officieel dealer van Pig & Hen armbanden. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Pig & Hen armband op een werkdag voor 23:30 uur, dan worden deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de armband niet naar wens zijn, dan kun je ze binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Over het merk Pig and Hen

Pig and Hen is een merk met een verhaal. Een verhaal dat ver teruggaat in de geschiedenis van Nederland. Naar de tijd dat Nederland met haar marinevloot, in de beginjaren 1600 de grootste ter wereld, onbekende delen van de wereld ontdekte.

Na enorme tochten kwamen de Nederlandse zeelieden aan wal. Met de zee in hun benen ontdekten zijn nieuwe plaatsen en manieren van leven. Onderweg kwamen ze vaak ook serieuze obstakels tegen.

Om zichzelf te beschermen tegen ongeluk tijdens hun lange reizen, hadden de zeelieden tatoeages van een varken en een kip op hun voeten. Pig and hen.

Als hen op zee iets zou gebeuren, zouden de ‘pig and hen’ de zeelieden beschermen. Varkens en kippen werden in die tijd in houten kratten vervoerd. Deze kratten drijven, dus de varkens en kippen zouden altijd veilig thuis komen in geval van schipbreuk. De zeelieden dus ook door hun tatoeages.

Op dit oude verhaal en bijgeloof is het merk Pig & Hen gebaseerd.

Het merk staat voor handgemaakte armbanden. Door echte scheepstouwen te gebruiken, wordt het Nederlandse nalatenschap uit de beginjaren 1600 voortgezet.

De armbanden zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn zo goed, dat ze een heel leven lang mee kunnen. Pig and Hen zegt letterlijk:

"They are meant to survive a lifetime, are stronger than steel and will age like your wrinkled face."

Het merk wil de gepassioneerde Nederlandse man aanspreken, die geniet van het leven en het moment. De stoere Nederlandse man die het niet zo nauw neemt en soms net over de streep gaat, maar altijd zijn weg naar huis weer weet te vinden.

Collectie Pig and Hen armbanden

De collectie van Pig & Hen bestaat enkel uit armbanden en ook enkel voor heren. De Nederlandse zeelieden van eeuwen geleden waren immers ook alleen maar mannen.

In de collectie vind je armbanden, die zijn gemaakt van scheepstouw. Er zijn in totaal bijna dertig varianten van de armband, in verschillende maten. Onderling verschillende armbanden in de kleur en soort scheepstouw die wordt gebruikt.

De armbanden zijn voorzien van een stoere metalen sluiten die op een bajonet lijkt. De ene armband heeft een zilverkleurige sluiten en de andere een rosé-koperkleurige.

Pig & Hen armband online kopen

Bestel je op een werkdag voor 23:30 uur, dan heb je jouw Pig and Hen armband de volgende dag al in huis. Achteraf betalen is mogelijk, zonder bijkomende kosten. Retourneren kan gratis binnen 30 dagen.

Nautische armbanden trend

Armbanden met nautische invloeden, zoals Pig & Hen armbanden, zijn dé trend van nu op het gebied van armbanden. Met name voor herenarmbanden. In de collectie van Brandfield vind je niet alleen Pig & Hen armbanden, maar bijvoorbeeld ook Tom Hope armbanden en Paul Hewitt armbanden. Bekijk ook onze pagina met anker armbanden voor de volledige collectie nautische sieraden.

Ontdek Pig & Hen armbanden in deze video:

Naar boven
Brandfield.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.