Kettingen dames

631 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Kettingen dames 631 producten gevonden
  1. Merk
  2. Kleur
  3. Materiaal
  4. Nikkelvrij
  5. Materiaal steen
  6. Type goud
  7. Ring maat
  8. Maand
  9. Letter
  10. Sterrenbeeld
  11. Prijs
  12. Assortiment
631 producten gevonden Toon producten per pagina

631 producten gevonden Toon producten per pagina

In de uitgebreide ketting collectie vind je een ruim aanbod aan de moooiste kettingen voor dames. Bekijk hier onze brede collectie en shop eenvoudig de dames ketting die je zoekt. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel je jouw dames ketting op een werkdag voor 22:00 uur? Dan kun je je nieuwe dames ketting de volgende dag al dragen! De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Wil je iemand verrassen met de ketting? In combinatie met een Brandfield cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Is de dames ketting niet helemaal naar wens of heb je toch liever een ander exemplaar? Geen probleem! Je kunt je ketting binnen 30 dagen retourneren!

Op zoek naar een heren ketting? Bij Brandfield hebben we overal aan gedacht! Naast dames kettingen vind je bij ons ook de mooiste heren kettingen volgens de laatste trends.

Ketting dames

Chic, luxe, vrolijk, stoer of juist verfijnd en elegant? De dames kettingen in onze webshop hebben al deze eigenschappen in zich. Ieder groot sieradenmerk heeft wel een lijn dames kettingen opgenomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van merken zoals Michael Kors, Swarovski of GUESS? Dames kettingen worden in diverse stijlen gemaakt door de verschillende designers. Wat je ook zoekt en wat je wensen ook zijn, bij Brandfield vind je gegarandeerd je nieuwe favoriete dames ketting!

Bij Brandfield vind je ontzettend veel verschillende soorten dames kettingen. Van prachtige colliers tot verfijnde kettingen met een hanger: je vindt het bij ons in de webshop gemakkelijk terug. Zo vind je hier kettingen gemaakt van zilver, goud, metaal en nog veel meer. De dames kettingen van metaal worden vaak voorzien van een laagje zilver, goud of roségoud voor een extra luxe uitstraling.

Wil je een ketting die net dat beetje extra aan je outfit toevoegt? In ons assortiment vind je ook tal van kettingen die versierd zijn met prachtige zirkonia's, diamanten of hangers. Voor iedere stijl is er dus een bijpassende dames ketting te vinden.

Gouden ketting dames

Echt gouden kettingen zijn tijdloos en veelgekozen. Kettingen van goud zijn enorm in opkomst en zijn op dit moment zelfs populairder dan ooit. Binnen de wereld van gouden sieraden is er één merk dat er uitspringt en dat is Isabel Bernard. De gouden dames kettingen van dit merk zijn vrouwelijk, elegant en modern. Chique colliers van echt 14 karaat goud en nog eens heel betaalbaar ook! Bekijk ook eens de collectie op de website van Isabel Bernard en bestel online een gouden ketting!

Ook de gouden dames kettingen van het merk Blush zijn erg populair en ook gemaakt van 14 karaat goud. Voor welk merk je ook kiest, met een echt gouden dames ketting zit je eigenlijk altijd goed en je ketting zal een leven lang mee gaan!

Zilveren ketting dames

Zilveren kettingen zijn ook een populaire keuze. Een zilveren dames ketting is een echte must-have die zeker niet mag ontbreken in je sieraden collectie. De zilveren kettingen van Parte Di Me zijn perfect voor de zilveren sieraden liefhebber. Met de zilveren kettingen van dit merk voorzie je iedere look van een vrouwelijke en elegante touch.

En wat dacht je van de zilveren dames kettingen van Buddha to Buddha? Deze dames kettingen zijn voorzien van bijzondere schakels en patronen en maken elke outfit compleet!

Dames ketting

De meest bijzondere en elegante dames kettingen koop je gemakkelijk online bij Brandfield. Plaats voor 22:00 uur op werkdagen je bestelling en je nieuwe dames ketting wordt de volgende dag op het door jou aangegeven adres bezorgd! Cadeau tip: laat ons weten bij je bestelling dat het om een cadeautje gaat en wij bezorgen de dames ketting in een luxe geschenkverpakking, met liefde ingepakt door een medewerker van Brandfield. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen na aankoop en is eveneens kosteloos.

Naar boven