Karma oorbellen

58 producten gevonden Toon producten per pagina
58 producten gevonden Toon producten per pagina

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Brandfield is officieel dealer van Karma sieraden. Op deze pagina vind je onze uitgebreide collectie Karma oorbellen. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Karma oorbellen op een werkdag voor 22:00 uur, dan worden deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mochten de sieraden niet naar wens zijn, dan kun je ze binnen 30 dagen retourneren!

Bekijk meer sieraden van Karma: Armbanden | Kettingen

Over Karma oorbellen

De mooiste oorbellen laten je stralen. En de Karma oorbellen zijn echt prachtige zilveren sieraden waar je je haar voor wilt opsteken. De mooiste gekleurde zirkonia’s of kunststof accenten in combinatie met bijpassende parels maken van ieder setje oorstekers een zeer bijzonder setje sieraden. Gevormd als Karma kralen – zoals de kralen die je tegenkomt in boeddhistische kettingen – hebben ze een extra mooie en betekenisvolle uitstraling. De Karma oorbellen maken deel uit van de Karma sieradencollectie van het Nederlandse bedrijf Aumentum. Aumentum is een sieradenbedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van zilveren sieraden en gebruiksvoorwerpen. De inspiratie voor de sieraden halen de ontwerpers uit het boeddhisme en de Indiase mythologie. Hierdoor ontstaan bijzondere sieraden die je met veel plezier zal willen dragen.

Collectie van Karma

De collectie Karma oorbellen bestaat eigenlijk uit twee verschillende lijnen. De eerste lijn zijn mooie oorstekers met een versierde parel. Deze parel kan gedecoreerd zijn met verschillende kleuren parelmoer, zirkonia of prachtige kunststof accenten. Bij iedere outfit is wel een setje van deze oorbellen te vinden. De andere collectie Karma oorbellen zijn de zogeheten double dots. De achterkant van de oorbel is geen normaal slotje, maar een tweede bolletje, die er exact hetzelfde uitziet als het grote bolletje. Zo draag je een dubbele oorknop. En dat is eigenlijk best heel bijzonder. De double dots zijn verkrijgbaar voor dames in verschillende kleuren en finishes. Zo kun je onder meer kiezen voor een parelmoer finish of voor Karma oorbellen bezaaid met gekleurde zirkonia’s.

Karma oorbellen online kopen

De mooiste en meest bijzondere Karma oorbellen koop je gemakkelijk online bij Brandfield. Plaats op werkdagen voor 22:00 uur je bestelling en de oorknopjes worden de volgende dag al bij je bezorgd. Verras een bijzondere vrouw in je leven en geef haar een setje Karma oorbellen in haar favoriete kleur cadeau. Wij versturen het graag naar je in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Retourneren of ruilen mag binnen 30 dagen na aankoop en is eveneens kosteloos.

Meer informatie over Karma?

Naar boven