Karma armbanden

85 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren (1)

Sluiten
Karma armbanden 85 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Merk (1) Karma
  3. Kleur
  4. Materiaal
  5. Nikkelvrij
  6. Materiaal steen
  7. Type goud
  8. Prijs
  9. Assortiment
85 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

85 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Brandfield is officieel dealer van Karma sieraden. Op deze pagina vind je onze uitgebreide collectie Karma armbanden. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Karma armband op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mochten de sieraden niet naar wens zijn, dan kun je ze binnen 30 dagen retourneren!

Bekijk meer sieraden van Karma: Oorbellen | Kettingen

Over Karma armbanden

Natuurstenen en mineralen vormen de bron voor de meest mooie en karaktervolle kralen. In het boeddhisme, maar ook in de mineralenleer, worden aan deze natuurstenen helende krachten toegewezen. Of dit daadwerkelijk zo is, dat mag de drager zelf bepalen. Maar dat de kralen van natuursteen die worden gebruikt voor het maken van de Karma armbanden er stuk voor stuk zeer bijzonder uitzien, staat als een paal boven water. Iedere kraal staat voor kracht en liefde; die wil je natuurlijk gewoon iedere dag dragen. Karma armbanden zijn geïnspireerd op de kralenkettingen en armbanden die veel worden gedragen door boeddhistische monniken. Maar ook de Indiase mythologie staat centraal voor de ontwerpen van de Karma sieraden. Het merk Karma bestaat inmiddels zo’n drie jaar en is een onderdeel van Aumentum, een Nederlands sieradenbedrijf gespecialiseerd in zilveren sieraden en gebruiksvoorwerpen.

Collectie van Karma

De collectie Karma armbanden bestaat uit een collectie voor dames en een collectie voor heren. Voor de kralen zijn verschillende natuurstenen en mineralen gebruikt. Zo vind je bijvoorbeeld de mysterieuze tijgeroog terug in het assortiment, maar ook het zachte rozenkwarts, bijzondere lapis lazuli of helder bergkristal. Er zijn armbanden die uit slechts één soort kralen bestaan, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor bonte Karma armbanden met verschillende gekleurde kralen. Er zijn verschillende soorten armbanden te vinden in de webshop. Zo zijn er kralen armbanden, maar ook armbandjes die zijn afgewerkt met luxe leer of kleurrijk textiel. Draag ze apart of combineer verschillende armbandjes met elkaar voor een eigen fashion statement.

Karma armbanden online kopen

De mooiste en meest bijzondere Karma armbanden koop je uiteraard online bij Brandfield. Bestel op werkdagen of op zondag en je ontvangt de Karma armbanden al de volgende dag in huis. Geef een bijzonder persoon in je leven een beetje kracht en liefde cadeau met een prachtige Karma armband uit onze collectie. Laat je voornemen weten bij je bestelling en dan sturen wij het toe in een luxe geschenkverpakking. Dat scheelt weer inpakken! De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Retourneren of ruilen mag binnen 30 dagen na aankoop en is eveneens kosteloos.

Meer informatie over Karma?

Naar boven