Josh herenarmbanden

106 producten gevonden Toon producten per pagina
106 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Brandfield biedt een groot aanbod Josh herenarmbanden, als onderdeel van de collectie Josh armbanden. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Josh herenarmband op een werkdag voor 22:00 uur, dan worden deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de armband niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren!

Over Josh

De stoere en robuuste Josh herenarmbanden zijn niet alleen spraakmakend, ze zijn ook stijlvol en bijzonder. Of je nu kiest voor gevlochten leer in donkerbruin, cognac of zwart, of juist voor mat metaal, ieder sieraad bestaat uit een intrigerend vlechtwerk van materiaal. Alleen het beste leer en het beste zilverkleurige metaal is goed genoeg voor het vormgeven van deze stoere, doch stijlvolle Josh herenarmbanden. De Josh herenarmbanden worden net zoals alle andere sieraden van dit trendy, doch ambachtelijk merk, geheel met de hand gemaakt in het atelier in Tilburg. De Nederlandse ontwerpers gebruiken voor hun designs alleen hoogwaardig leer en nikkelvrij metaal. Soms wordt dit metaal verzilverd, maar het kan ook voorzien worden van een matte finish, waardoor er een ruwe en robuuste uitstraling aan de sieraden komt. De trendy sieraden worden met de hand gemaakt, waardoor ze een traditionele uitstraling hebben. Deze combinatie maken de Josh heren en damesarmbanden juist zo draagbaar en geliefd.

Collectie van Josh

De collectie Josh herenarmbanden bestaat voornamelijk uit verschillende soorten armbanden van gevlochten leer met een zilverkleurige sluiting. De lederen armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en laten zich goed met elkaar combineren. Naast lederen Josh herenarmbanden vind je ook metalen armbanden in de collectie. Deze hebben bijzondere schakels die zo op elkaar zijn geplaatst, dat het lijkt of het metaal ook gevlochten is. Beide soorten armbanden kennen een hoog draagcomfort en zijn makkelijk te combineren met elkaar. Zo kun je een brede metalen armband gemakkelijk samen dragen met twee smallere lederen armbanden. Net wat het beste past bij jouw stijl.

Josh heren armbanden online kopen

De bijzondere en robuuste Josh herenarmbanden koop je eenvoudig en snel online bij Brandfield. Plaats voor 22:00 uur op werkdagen je bestelling en je ontvangt de herenarmbanden de volgende dag al in huis. Verras een bijzondere man in je leven met een bijzondere Josh herenarmband; laat ons weten bij je bestelling dat je het cadeau wilt geven en wij versturen het in een luxe geschenkverpakking naar je toe. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen en is eveneens kosteloos.

Meer informatie over Josh?

Naar boven