Armbanden heren

406 producten gevonden Toon producten per pagina
406 producten gevonden Toon producten per pagina

406 producten gevonden Toon producten per pagina

In het sieradenassortiment van Brandfield vind je een ruim assortiment aan de mooiste armbanden volgens de laatste trends. Bekijk hier onze collectie herenarmbanden en shop eenvoudig online de armband die je zoekt. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw heren armband op een werkdag voor 22:00 uur, dan kun je je nieuwe heren armband de volgende dag al dragen! De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Wil je iemand verrassen met de armband? In combinatie met de gratis Brandfield cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het sieraad niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren!

Ben je op zoek naar een dames armband? Bekijk dan onze collectie dames armbanden.

Armband heren

Mannen dragen al eeuwen armbanden. Heel vroeger waren dit armbanden gemaakt van leer en versierd met stukjes bot, later van goud of zilver. En tegenwoordig? Tegenwoordig dragen mannen stijlvolle heren armbanden van uiteraard leer maar ook van hoogwaardig zilver of staal.

Het dragen van armbanden was decoratief, maar had ook nog een ander doel: het gaf de status aan binnen een stam of volk. Hoe meer versierd, hoe hoger in rang. Daarom hadden stamhoofden, maar ook koningen en keizers, de mooiste armbanden en sieraden om.

Veel bekende merken zoals DieselHugo Boss en Armani bieden luxe, stijlvolle, maar vooral mannelijke armbanden voor heren. Met een heren armband van deze merken om je pols val je gegarandeerd om.

Heren armband

In de Brandfield webshop kom je van verschillende merken de meest stijlvolle, robuuste en mooie heren armbanden tegen. Ga je voor een zilveren heren armband of juist een goudkleurig exemplaar? En wat dacht je van een leren heren armband? Dit type armband is ontzettend populair onder de mannen. De armbanden voor heren zijn vaak wat breder dan die voor dames, waardoor ze een robuust en stoer uiterlijk krijgen. Ook is er genoeg keuze als je voorkeur uitgaat naar een iets meer minimalistische heren armband. Wat voor type armband je ook kiest, met een mooie heren armband maak je elke outfit compleet!

Kun jij geen genoeg krijgen van sieraden en wil je je look helemaal af maken? Combineer je heren armband dan eens met een mooi heren horloge of met een ander heren sieraad. De combinaties zijn eindeloos!

Zilveren armband heren

Zilveren armbanden staan voor tijdloze klasse, vooral wanneer het gaat om herenaccessoires. In onze webshop bieden we een selectie van zilveren armbanden die zowel stijl als kwaliteit belichamen. Denk aan het bijzondere merk Buddha to Buddha, dat bekend staat om hun prachtige sterling zilveren sieraden. Elk stuk van dit merk straalt vakmanschap en verfijning uit. Ook het merk Josh verdient aandacht met hun collectie armbanden, die zowel stoer als verfijnd zijn. Voor degenen die op zoek zijn naar zilverkleurige armbanden, zijn de merken Fossil, Karma en Calvin Klein uitstekende keuzes. Hoewel deze merken wellicht niet uitsluitend sterlingzilver gebruiken, bieden ze toch een zilverachtige glans die past bij diverse stijlen en gelegenheden. 

Leren armband heren

Leren armbanden voor heren zijn een krachtig symbool van robuuste elegantie en karakter. Een leren sieraad past naadloos bij elke stijl, van casual tot formeel. Als je op zoek bent naar authentieke leren armbanden, zijn er enkele merken die absoluut niet mogen ontbreken. Zo heeft het merk Josh een uitgebreide collectie leren armbanden, die een perfecte mix zijn van ambacht en stijl. Ook Tommy Hilfiger biedt stijlvolle leren armbanden aan die zowel trendy als tijdloos zijn. Niet te vergeten is Buddha to Buddha, dat naast hun iconische zilveren sieraden ook prachtige leren armbanden in hun assortiment heeft. Het unieke aan hun collectie is dat ze vaak leer combineren met zilveren details, wat zorgt voor een verfijnde uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een puur leren armband of een combinatie van leer en zilver, in onze selectie vind je gegarandeerd een sieraad dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Heren armbanden kopen

De meest stoere heren armbanden koop je uiteraard gemakkelijk en snel online bij Brandfield. Bestel je op werkdagen voor 22:00? Mooi! Dan bezorgen wij je nieuwe heren armband namelijk de volgende dag al! Wil je iemand verrassen met een mooi cadeau? Geef dan eens een stijlvolle heren armband aan een bijzondere man in je leven. Geef aan bij je bestelling dat het om een cadeau gaat en wij regelen de prachtige Brandfield geschenkverpakking, waarmee je geschenk nog feestelijker wordt! De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Retourneren kan binnen 30 dagen na aankoop en is eveneens kosteloos.

Naar boven