Tassen Sale

1349 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Tassen Sale 1349 producten gevonden
 1. Geslacht
 2. Merk
 3. Type tas
 4. Kleur
 5. Materiaal
 6. Prijs
 7. Assortiment
 8. Toon alle filters
1349 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1349 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Profiteer van hoge korting in de tassen sale

Om precies te zijn: korting die oploopt tot maar liefst 60%! Nergens koop je zo voordelig online een nieuwe tas van een bekend merk als in de tassen sale bij Brandfield.

De tassen outlet is het hele seizoen gevuld met mooie tassen. Ook wordt de sale regelmatig aangevuld, ook als er officieel geen uitverkoopperiode is. Kom dus regelmatig even langs om te kijken of de tas die bij jouw past er bij staat!

Zie je een mooie tas in de uitverkoop die bij je past, wacht dan zeker niet te lang met bestellen. Van de meeste tassen is er nog maar één op voorraad en er geldt OP=OP voor alle items in de sale! Bestel dus zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen.

Waarom zijn deze tassen afgeprijsd?

Onze collectie bestaat uit tassen van alle bekende tassenmerken. Deze merken brengen minimaal twee keer per jaar nieuwe collectie uit. Sommige merken zelfs vaker.

De tassen die niet tot de basiscollectie behoren en uit de huidige collectie van het merk verdwijnen, plaatsen we in de sale. Zo maken we ruimte in ons magazijn om de nieuwe collecties van deze merken voor jou in te kopen!

Wanneer we de tassen in de tassen outlet opnemen, worden de items meteen afgeprijsd met een flinke korting. Er is verder helemaal niets mis met de tassen die in de sale gaan. Ze zijn gewoon nieuw en ongebruikt!

Bekijk ook onze complete collectie tassen.

Service op tassen in de tassen outlet

De tassen zijn dus splinternieuw en hebben geen beschadigingen of een vorm van slijtage. Ook de uitstekende service die we bieden op nieuwe producten is hetzelfde voor items in de tassen sale:

De verzending is gratis en ook retourneren is uiteraard ook gewoon mogelijk. Bestel een tas uit de outlet op een werkdag of zondag voor 22:00, dan heb je jouw supervoordelige tas de volgende dag al in huis!

Sale per merk

Naast de tassen outlet hebben we ook een horloge sale en sieraden outlet. Ook hier vind je alleen maar items van bekende merken. Ben je op zoek naar een bepaald merk in de sale? Bekijk de uitverkoop pagina's van onderstaande merken:

Naar boven