Kerstactie

LUXURY GIFT SET T.W.V. € 100,- BIJ ALLES

Kleine hint: de set bevat altijd een box van Rituals, Tony Chocolonely, Buddha to Buddha, Gucci of een ander topmerk. Verder vind je in de gift set vouchers t.w.v. minimaal 80,-, zoals een wijncheque t.w.v. 25,- (bij besteding vanaf 75,-), een Luxury Hotel Cadeaukaart t.w.v. 185,- op basis van de 2e persoon gratis, of andere mooie vouchers.

De voorraad is zeer beperkt, dus wees er snel bij! OP=OP! Alleen de snelste bestellers ontvangen een luxury gift set en ze worden niet nagestuurd.

Gebruik de volgende kortingscode in je winkelmandje:

GIFTSET

Verzilver nu

Actiecodes zijn niet te combineren, dus max 1. code per bestelling. Bestel je meer dan 1 artikel, dan krijg je maar één Luxury Gift Set. Retourneer je een artikel, dan vervalt de actiecode en dient de Luxury Gift Set te worden geretourneerd. Wanneer het product niet wordt geretourneerd worden de kosten in rekening gebracht. Indien er geen actiecode is verzilverd is het niet mogelijk de Luxury Gift Set met terugwerkende kracht te ontvangen.

 

Naar boven
Brandfield.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.