Mywalit portemonnees

231 producten gevonden Toon producten per pagina
231 producten gevonden Toon producten per pagina

Brandfield is officieel dealer van Mywalit portemonnees. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Mywalit portemonnee op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de portemonnee niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren!

Mywalit portemonnees: kleur en creativiteit

Mywalit portemonnees zijn herkenbaar aan hun innovatieve stijl waar avant-gardistische ontwerpen samen gaan met gedurfde kleuren. Kleuren geïnspireerd door het Toscaanse landschap. Creativiteit zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het product.

Mywalit design is herkenbaar in vele designerwinkels, belastingvrije winkels, boetieks en geselecteerde speciaalzaken. Maar ook online via Brandfield is dit jonge hippe merk eenvoudig verkrijgbaar.

De geschiedenis van het merk

Mywalit is een designermerk dat is opgericht in 2005 in de Italiaanse stad Lucca. Opgericht in de eerste winkel op de plaats van het oude Romeinse amfitheater, gelegen aan de Piazza Abfiteatro in het hart van het eeuwenoude historische winkelgebied. Inmiddels is Mywalit gegroeid tot een internationaal bedrijf met kantoren in Italië, het Verenigd Koninkrijk en de verenigde Staten.

Het ontwerpteam bestaat uit mensen vanuit de gehele wereld. Een garantie voor een breed scala aan creativiteit, vaardigheden, visies, interesses en ervaring. In het bedrijf zijn dan ook gesprekken te voeren in het Italiaans, Duits, Engels, Frans, Spaans en Nederlands.

Eigenschappen van Mywalit portemonnees

Naast enkele traditionele modellen zijn het vooral de kleurrijke ontwerpen die de aandacht vangen. Gewaagde kleurencombinaties met aandacht voor het kleinste detail. Zacht nappa leder van de hoogste kwaliteit verhoogt het draagcomfort en garanderen jarenlang dagelijks gebruik. Ieder model is een uiting van vakmanschap en vernieuwing. Door de keuze van de portemonnee laat je een deel van je persoonlijkheid zien aan de buitenwereld.

De collectie van Brandfield

Brandfield heeft een grote collectie aan Mywalit portemonnees. Elegant en met aandacht voor details ontworpen. Soms traditioneel van kleur maar vaak voorzien van meerdere opvallende en contrasterende kleuren. Naast portemonnees in vele formaten en uitvoeringen zijn er ook exemplaren met primaire aandacht voor pasjes en creditcards verkrijgbaar.

Onze specials

Kies de portemonnee die bij jou past. De Pocket Bilfords zijn compact van formaat en eenvoudig mee te nemen. De Medium Matinee Purses zijn groter uitgevoerd en voorzien van een betrouwbare druksluiting. De selectie ritsportemonnees is uitgevoerd in diverse formaten.

De Key Holder Coin Purse is geschikt voor sleutels en heeft een afsluitbaar gedeelte voor het opbergen van kleingeld. De Large Coin Purse heeft de beschikking over twee ritsen voor het compact opbergen van kleingeld en een pasje.

Naar boven