Heren portemonnees

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

61 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Sluiten
Filteren
Prijs
€ 38,00 € 180,00
€ 38,00 € 180,00
Van hoog naar laag sorteren

61 producten gevonden

per pagina
Pagina

Brandfield biedt een groot aanbod heren portemonnees, als onderdeel van de collectie merk portemonnees. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw heren portemonnee op een werkdag of zondag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met de heren portemonnee? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de portemonnee niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Portemonnees voor heren

Het dragen van een portemonnee is iets waar heren in onze samenleving honderden jaren geleden mee begonnen. Zo bewaarde men in eerste instantie belangrijke papieren en brieven in de portefeuille, maar ook notities en benodigde adressen. Zo hadden de eerste portemonnees voor heren de functie van een agenda en een notitieboek. Hierbij voegde men een zakje (gemaakt van stof of leer), waar men het muntgeld in bewaarde.

Ook tegenwoordig zijn herenportemonnees nog steeds een belangrijk accessoire. De vormgeving, maar vooral ook de indeling en de beschikbare ruimte van een herenportemonnee zijn de belangrijkste factoren bij het kiezen van een nieuwe portemonnee.

Waar gebruiken we ze voor?

Tegenwoordig maken we meer gebruik van betaalpassen bij het doen van aankopen. Gemiddeld genomen hebben we zo'n vier pasjes in onze portemonnee. Denk bijvoorbeeld aan een bankpas, een creditcard, een OV-pas en een klantenpas van een winkel. Herenportemonnees met voldoende opbergruimte voor deze passen hebben vaak de voorkeur bij het uitkiezen van een nieuwe portefeuille.

Ook vind je in ons uitgebreid assortiment herenportemonnees mooi uitgevoerde exemplaren met bijvoorbeeld ruimte voor het handig bewaren van je smartphone en briefgeld. Of kies je liever voor een luxe uitgevoerde portemonnee van een designmerk met ruimte voor jouw telefoon? In onze Brandfield webshop vind je de portemonnee die bij jou past.

Herenportemonnee kopen bij Brandfield

Een lederen billfold maakt het mogelijk jouw briefgeld en passen gemakkelijk bij je te dragen. Ook bieden we in onze collectie herenportemonnees handige wallets van verschillende bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan een handzame wallet voor het opbergen van passen, geld en een telefoon. Draag je alleen pasjes bij je? Kies dan voor een handige mini-wallet of een pashouder in een trendy ontwerp.

Bijzondere merken in onze collectie

Tommy Hilfiger

De bekende Amerikaanse ontwerper Tommy Hilfiger staat garant voor een mooie collectie billfolds in gedekte tinten, uitgevoerd in zacht leer. Bekijk de collectie van dit merk in onze webshop wanneer je op zoek bent naar herenportemonnees met een stijlvol ontwerp en een lange levensduur.

Naast bovenstaande merken beschikt Brandfield over nog vele andere merken:

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!