Dames portemonnees

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

185 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Sluiten
Filteren
Prijs
€ 29,00 € 299,00
€ 29,00 € 299,00
Uitverkoop
Collectie
Van hoog naar laag sorteren

185 producten gevonden

per pagina
Pagina

Brandfield biedt een groot aanbod dames portemonnees, als onderdeel van de collectie merk portemonnees. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw damesportemonnee op een werkdag of zondag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met de damesportemonnee? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de portemonnee niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Portemonnee voor dames bij Brandfield

De portemonnee is niet langer alleen maar een praktische geldbeurs. Het is ook een modeaccessoire. Het uitkiezen van een damesportemonnee doe je niet zomaar even, maar je kiest er één uit die bij jouw past. Een accessoire die je graag tevoorschijn haalt als je voor de kassa staat. Het afrekenen van bonnetjes is niet leuk, maar met een prachtige damesportemonnee wordt dat toch een klein beetje een feestje.

Het ontstaan van de portemonnee

Het woord portemonnee stamt af uit de Franse taal. ‘Porte’ betekent dragen en ‘monnaie’ betekent geld. De letterlijke vertaling van portemonnee is dus eigenlijk gelddrager. Andere woorden voor portemonnee zijn: portefeuille, beurs, geldbeugel en knip. Aan het einde van de middeleeuwen bestond er een variatie aan portemonnees. Dit is te zien op schilderijen en prenten uit die tijd. Ze dienden vooral als praktische accessoire.

Materialen voor de portemonnee

De kleding kende in die tijd nog geen binnenzakken. Er moest dus een aparte geldzak komen om geld en andere persoonlijke spulletjes in te bewaren. Portemonnees werden gemaakt van onder andere leer, linnen, zijde en fluweel. In die tijd had men ruime keuze uit diverse portemonnees, zoals leren beurzen met metalen details of buidelvormige beurzen. Eind 18e eeuw kwamen er portemonnees hangend aan een tuigje en werd het een chatelaine genoemd.

Verschillende soorten portemonnees

In ons assortiment vind je diverse portemonnees. Zo wil de één graag een smalle portemonnee waar je alleen je pasjes in kwijt kunt. Een ander heeft veel contanten en wil dat goed bewaren. Het grootste deel van de collectie bestaat uit de ritsportemonnees. Hierin kun je pasjes, papiergeld en muntgeld gemakkelijk kwijt. De portemonnee is relatief groot in vergelijking met andere soorten.

De drukportemonnee lijkt qua grootte op die van de ritsportemonnee. Het enige verschil is dat je hem nu sluit met een knoop, in plaats van een rits. De billfold portemonnee is een dun vormgegeven portemonnee waar je je belangrijkste pasjes met een gerust hart in bewaart. Deze portefeuille is ook gemakkelijk in je broekzak te bewaren.

Net als de billfold portemonnee is de pasjeshouder erg dun. Zoals de naam al verraadt, heeft deze portefeuille als doel je pasjes te bewaren. Ten slotte vind je in ons assortiment nog een aantal coinpurses. Dat is een klein portemonneetje waar je je muntgeld in bewaart.

Kies je favoriete merk

We hebben een ruime collectie waarbij we de beste merken geselecteerd hebben. Brandfield beschikt over een ruim assortiment met de volgende merken:

Met behulp van onze filters kies je makkelijk de portemonnee uit die aan jouw wensen voldoet. Een portemonnee is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook leuk om te geven als cadeau.

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal