Portemonnees

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

247 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Sluiten
Filteren
Korting
Collectie
Van hoog naar laag sorteren
 1. -20% korting
  Chiara Ferragni Eyelike Roze Ritsportemonnee 75SB5PA1-ZS517-439
  Speciale prijs € 75,00 Normale prijs € 94,00
 2. Chiara Ferragni Eyelike Zwarte Drukknop Portemonnee 75SB5PA2-ZS517-899
  € 114,00
 3. -20% korting
  Tommy Hilfiger Iconic Meerkleurige Ritsportemonnee AW0AW155780GY
  Speciale prijs € 63,95 Normale prijs € 79,90
 4. -27% korting
  Guess Aveta Beige Ritsportemonnee SWGB89-87400-STO
  Speciale prijs € 44,00 Normale prijs € 60,00
 5. Guess Cert Black Leather Billfold Wallet SMCSLE-LEA20-BLA
  € 75,00
 6. -20% korting
  Guess Laurel Zwarte Ritsportemonnee SWZG85-00370-BLA
  Speciale prijs € 40,00 Normale prijs € 50,00
 7. -20% korting
  Guess Gracelynn Beige Ritsportemonnee SWQB89-84460-BEI
  Speciale prijs € 52,00 Normale prijs € 65,00
 8. -20% korting
  GUESS Vezzola Zwarte Billfold Portemonnee SMEVZL-LEA27-BLA
  Speciale prijs € 52,00 Normale prijs € 65,00
 9. -20% korting
  GUESS Certosa Saffiano Zwarte Billfold Portemonnee SMECRS-LEA27-BLA
  Speciale prijs € 52,00 Normale prijs € 65,00
 10. -22% korting
  Guess Zurigo Zwarte Billfold Portemonnee SMNEZU-LEA24-BLA
  Speciale prijs € 58,50 Normale prijs € 75,00
 11. -36% korting
  Michael Kors Hudson Zwarte Leren Pasjeshouder 39S2MHDD2T-001
  Speciale prijs € 38,05 Normale prijs € 59,00
 12. -37% korting
  Michael Kors Hudson Zwarte Leren Billfold Portemonnee 39S2MHDF1T-001
  Speciale prijs € 62,00 Normale prijs € 99,00
 13. -29% korting
  Michael Kors Hudson Zwarte Leren Billfold Portemonnee 39S0LHDF1L-001
  Speciale prijs € 70,00 Normale prijs € 99,00
 14. -40% korting
  Coccinelle Metallic Soft Zwarte Leren Ritsportemonnee E2MW511C501001
  Speciale prijs € 74,45 Normale prijs € 125,00
 15. -30% korting
  Coccinelle Tassel Zwarte Leren Pasjeshouder E2MU0128901001
  Speciale prijs € 49,35 Normale prijs € 70,00
 16. -40% korting
  Coccinelle Metallic Soft Gele Leren Ritsportemonnee E2MW511C501G09
  Speciale prijs € 74,45 Normale prijs € 125,00
 17. -20% korting
  Calvin Klein Concise Zwarte Leren Billfold Portemonnee K50K510597BAX
  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 74,90
 18. -30% korting
  Calvin Klein Set Zwarte Ritsportemonnee K60K611099BAX
  Speciale prijs € 48,90 Normale prijs € 69,90
 19. -24% korting
  Calvin Klein Re-Lock Groene Ritsportemonnee K60K611097LKG
  Speciale prijs € 49,45 Normale prijs € 64,90
 20. -20% korting
  Calvin Klein Minimalism Zwarte Leren Pasjeshouder K50K51090601O
  Speciale prijs € 51,92 Normale prijs € 64,90
 21. -20% korting
  Calvin Klein Set Oranje Ritsportemonnee K60K611099GAP
  Speciale prijs € 56,00 Normale prijs € 69,90
 22. -34% korting
  Calvin Klein Minimalism Zwarte Leren Pasjeshouder K50K509613BAX
  Speciale prijs € 42,70 Normale prijs € 64,90
 23. -23% korting
  Tommy Hilfiger Emblem Beige Ritsportemonnee AW0AW15118AA8
  Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 64,90
 24. The Chesterfield Brand Mannheim Zwarte Leren Pasjeshouder C08.045800
  € 49,95
 25. -20% korting
  Tommy Hilfiger Emblem Zwarte Ritsportemonnee AW0AW14892BDS
  Speciale prijs € 51,92 Normale prijs € 64,90
 26. -20% korting
  Tommy Hilfiger Chic Beige Drukknop Portemonnee AW0AW14887AA8
  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 74,90
 27. -50% korting
  Tommy Hilfiger Casual Chic Cognac Leren Pasjeshouder AW0AW150900HD
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 59,90
 28. -23% korting
  Tommy Hilfiger Feminine Zwarte Ritsportemonnee AW0AW14889BDS
  Speciale prijs € 49,95 Normale prijs € 64,90
 29. -31% korting
  Tommy Hilfiger Casual Chic Zwarte Leren Pasjeshouder AW0AW15090BDS
  Speciale prijs € 41,50 Normale prijs € 59,90
 30. The Chesterfield Brand Hannover Cognac Leren Pasjeshouder C08.045731
  € 49,95
 31. The Chesterfield Brand Mannheim Cognac Leren Pasjeshouder C08.045831
  € 49,95
 32. The Chesterfield Brand Hannover Bruine Leren Pasjeshouder C08.045701
  € 49,95

247 producten gevonden

per pagina
Pagina

Brandfield is officieel dealer van vele portemonnee merken. In onze collectie vind je damesportemonnees en herenportemonnees. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw portemonnee op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met de portemonnee? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de portemonnee niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

De juiste portemonnee voor jouw persoonlijke smaak

Een portemonnee is misschien wel de belangrijkste modeaccessoire die je dagelijks gebruikt. En het is ook het meest persoonlijke item van je garderobe, want hierin verzamel je al je pasjes, abonnementen, creditcards, munten, geldbiljetten en alle bonnetjes en briefjes met belangrijke zaken die je niet mag vergeten. Onze portemonnees zijn dan ook meestal goed gevuld, en daarom stellen we er best wat eisen aan. En als je op zoek bent naar een nieuwe, dan wil je natuurlijk een stevig exemplaar in handen hebben waar alles in kan. Portemonnees zijn ook de fashionitems waarmee je kunt laten zien wie je bent. Daarom hebben we bij Brandfield beurzen en portefeuilles in verschillende uitvoeringen, kleuren en dessins uit collecties van opvallende en populaire designermerken. Zo kan jij altijd jouw perfecte match vinden.

Portemonnees in verschillende stijlen

Natuurlijk zoek je een portemonnee uit die aansluit bij je persoonlijke smaak en stijl. De keuze is tegenwoordig gelukkig groot. Zo zijn er nog altijd de klassieke platte modellen waarin je makkelijk al je papiergeld en pasjes kunt steken. En je vindt genoeg sportieve compacte portemonneetjes met ritssluiting die je makkelijk in je jas of broekzak mee kunt nemen.

Maar de meest favoriete modellen zijn tegenwoordig de grote beurzen. De casual leren, nubuck en suède modellen met zip around ritssluiting voeren daarbij uiteraard de boventoon. Daarnaast zijn ook moderne variaties in gecapitonneerd leer en slangenprint, tegenwoordig helemaal hip en trendy.

Ook in de detaillering en afwerking heb je veel keuze. Zo zie je in de collecties veel geschuurd leer, ambachtelijk aangebrachte embossing, vlechtwerk, weaving, stoere studs en stevige gespen. En dat past helemaal bij de huidige 'puur en naturel' stijl en de liefhebbers van een nonchalante bohemian uitstraling. Ook trendkleuren als taupe, cognac en lichte grijstinten sluiten daar helemaal op aan.

In deze trend past ook de toenemende aandacht voor duurzaamheid en betrokken ondernemen. Steeds meer tassenlabels kiezen voor een fair trade productieproces. Zo streven ze ernaar om bij het looien van het leer zo min mogelijk schade te berokkenen aan mens, dier en omgeving. Ook bieden ze eerlijke lonen en kansen aan lokale ambachtslieden en hun families.

Trends in designer portemonnees

Volg je de nieuwste mode van de catwalks op de voet, dan laat je dat natuurlijk het liefst ook tot uiting komen in een opvallende portemonnee van een bekend high-fashion label.

Oogstrelende exemplaren vind je bij Isabel Bernard. De portemonnees van deze ontwerpster zijn vrouwelijk, elegant en modern tegelijk. De modellen zijn gemaakt van echt kalfsleer en voorzien van goudkleurige details, dat geeft een unieke touch aan je dagelijkse look. Bewaar je graag je pasjes apart, dan biedt dit label ook compacte cardholders in dezelfde eigentijdse vormgeving. Isabel Bernard biedt ook een uitgebreide lijn bijpassende tassen. Bekijk ook eens de collectie op de website van Isabel Bernard en bestel online een leren dames portemonnee.

Een echte trend is de miniwallet voor mannen, ook wel slide wallet of pasjeshouder genoemd. Dit is een cardholder waarin je je betaalpassen compact en veilig kunt opslaan. Bekijk hier overzichtelijk alle pasjeshouders.

Naast bovenstaande merken vind je in de Brandfield portemonnees collectie ook:

Match je portemonnee met een design tas

Ben jij iemand die met aandacht zijn fashionaccessoires uitzoekt, dan maak je met jouw portemonnee natuurlijk een match met je shopper, handtas of schoudertas. Veel merken spelen op die trend in en ontwerpen tassen in dezelfde look, kleur en print. Of ze leveren zelfs al een handzame portemonnee bij de designer tas. 

Geschiedenis van de portemonnee

Waar je ook ter wereld bent, iedereen heeft wel een portemonnee of beursje waar hij zijn geld in bewaart. En het model is zo oud als de mensheid. Want voordat muntgeld gebruikt werd als ruilmiddel bestonden er al buideltjes om kleine waardevolle bezittingen in mee te dragen.

Zo had de ijsmummie Ötzi, die ruim 5300 jaar geleden leefde, ook al een leren buideltje bij zich. En ook zie je in verschillende Egyptische hiërogliefen Egyptenaren afgebeeld die zakjes om hun middel dragen.

Ook in niet-westerse culturen is het gebruik van dergelijke tasjes al heel oud. Ze werden van uiteenlopende materialen gemaakt, waaronder riet, en vaak werden ze prachtig bewerkt met bijvoorbeeld kralen en schelpen. In het Museum Volkenkunde zijn er nog verschillende tasjes te zien uit onder andere Japan, Korea, Madagascar en Congo.

In de Griekse en Romeinse tijd werden beursjes nog vooral gebruikt om voedselvoorraadjes in te bewaren. Nadat de ruilhandel plaats maakte voor het betalen met muntgeld raakten ze ook steeds meer in gebruik voor het bewaren van munten. Het was een kostbaar bezit dat met een touwtje om de hals, riem of gordel werd gedragen.

Veel van deze beurzen zijn in de loop der tijd vergaan. Je ziet ze nog wel op schilderijen en oude prenten. En wie naar een museum gaat met Griekse en Romeinse kunst moet eens op zoek gaan naar de god Mercurius (of de Griekse Hermes). Hij werd beschouwd als god van de handel en vaak is hij afgebeeld met een klein geldzakje in zijn hand.

In de 15de eeuw droegen zowel mannen als vrouwen geldbeurzen en vaak werden ze met prachtige geborduurde voorstellingen versierd. Na de renaissance werd de kleding van mannen steeds vaker uitgevoerd met binnenzakken en het bleek veel handiger om munten daarin te bewaren.

Vrouwen gingen de buideltjes juist vaker gebruiken en hingen kleinere uitvoeringen aan lange kettingen, chatelaines, die ze om hun middel of aan hun rok vastmaakten. Daaraan droegen ze alle belangrijke zaken die ze nodig hadden zoals sleutels, naaigerei en vaak ook een koker met een mesje. En veel persoonlijke items werden ook nog bewaard in diepe zakken die dames tussen de plooien van hun wijde rokken droegen.

Halverwege de 19de eeuw werd de mode slanker en de mee te dragen spullen werden verplaatst naar een apart tasje met hengsels dat in de hand gehouden kon worden. Daarmee kwam ook het gebruik van een los portemonneetje op. Deze modellen waren afgeleid van de al bestaande portefeuilles die na de introductie van het papiergeld (rond 1690 in Massachusetts) werden gebruikt om biljetten in op te bergen.

In de 20ste eeuw waren portemonnees niet meer weg te denken uit de dagelijkse garderobe van de man en de handtas van de vrouw. Ze gingen in stijl met de mode mee en tot op heden is de vorm en indeling niet erg veranderd.

Alleen de grootte is aan veranderingen onderhevig. Zo droegen we jaren geleden nog grote beurzen met ruime compartimenten voor kleingeld met ons mee. Maar de komst van het betalen met de pin zorgde ervoor dat deze beurzen plaats maakten voor compacte exemplaren met genoeg insteekvakjes voor al onze betaalpasjes en creditcards.

Toch is er weer een verandering te bespeuren. Moderne fashionista's nemen tegenwoordig graag al hun persoonlijke spullen en telefoon in één keer mee. En ze willen natuurlijk graag gezien worden met de mooiste exemplaren. Dus de grote modellen zijn op dit moment weer een ware revival aan het maken!

Portemonnees online kopen

Brandfield biedt genoeg keuze om een portemonnee te vinden die jouw persoonlijke stijl aanvult. Ontdek ook ons uitgebreide aanbod aan tassen, sieraden, zonnebrillen en horloges en maak zo met de juiste accessoires je garderobe compleet. Profiteer van de voordelen van online winkelen door bij Brandfield je nieuwe portemonnee te bestellen.

Bij al jouw onlineaankopen bieden we de beste service en prima voorwaarden. Vandaag voor 23:00 besteld, morgen het artikel al in huis (geldig op werkdagen en zondag). Ook kan je de aankoop achteraf betalen via AfterPay, zonder extra kosten. Is het een cadeau? Dan kunnen we het extra feestelijk maken door alvast een luxe geschenkverpakking om de portemonnee te doen. Mocht de aankoop toch tegenvallen en wil je de portemonnee retourneren? Dat kan altijd binnen 30 dagen, zonder bijbetaling.

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal