VNDX horloges

38 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
VNDX horloges 38 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Collectie
  3. Horloge weergave
  4. Diameter kast
  5. Kleur kast
  6. Materiaal kast
  7. Vorm kast
  8. Toon alle filters
38 producten gevonden Toon producten per pagina

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

VNDX Amsterdam

Bij Brandfield vind je ontzettend veel horloges van verschillende merken waaronder VNDX Amsterdam. VNDX Amsterdam is een jong en stoer Nederlands horlogemerk voor dames en heren. Het merk is eind 2018 opgericht. VNDX Amsterdam is geïnspireerd op de stad Amsterdam met een uniek karakter en rijke diversiteit. Ben je op zoek naar een en chique polshorloge, een sportief horloge of een trendy horloge? VNDX heeft ze! Bij VNDX heb je een ruime keuze uit de mooiste dames en heren horloges. Bij VNDX introduceren ze 6 keer per jaar nieuwe modellen. Hierdoor is er altijd keuze en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste VNDX trends. Elke keer een nieuwe verrassing met VNDX horloges voor hem en haar. VNDX is voor de modebewuste man of vrouw.

Kwalitatief en comfortabel

Bij VNDX ben je aan het juiste adres als het gaat om kwaliteit. Kwaliteit die je voelt als je een horloge van VNDX Amsterdam draagt. De horloges van VNDX zijn voorzien van krachtige Japanse Quartz uurwerken en chronografen, het uurwerk wordt verwerkt en beschermd door stevige roestvrijstalen materialen. De leren, stalen en siliconen banden worden ontwikkeld om een zo hoog mogelijk draagcomfort te geven.

VNDX Horloges

Bij Brandfield vind je de mooiste horloges zoals horloges van het merk VNDX Amsterdam. Bij VNDX Amsterdam vind je een ruim aanbod aan de mooiste dames en heren horloges. Op deze manier zit er voor ieder wat wils tussen! Maar hoe vind je nu je nieuwe favoriete horloge? We helpen je graag op weg! Stap 1 is het bepalen van een mooi horloge bandje. Bij VNDX vind je dames en heren horloges met siliconen, schakel bandjes, of horloge bandjes van staal. En dan als laatste: de kleur van het horloge. Dit is waar het lastig wordt van VMDX heeft dames en heren horloges in veel verschillende kleuren en designs. Kies je bijvoorbeeld voor zwart, goudkleurig of zilverkleurig of ga je voor een horloge met meerdere kleuren? En wat dacht je van de kleur van de wijzerplaat? Ook hierin heb je genoeg keus! Of je nou een zilveren, gouden of rose kleurige horloge wil. Bij VNDX hebben ze het allemaal. Of ga voor iets geks en kies een gekleurd horloge.

Brandfield is officieel dealer van de horloges van VNDX. Bij ons bestel je vertrouwd, veilig en snel jouw nieuwe horloge van VNDX. Bestel je op zon- en werkdagen voor 23:30? Dan zorgen wij dat je bestelling de volgende dag al in huis is. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Geef je het VNDX horloge cadeau? In combinatie met onze cadeauverpakking heb je al snel een leuk cadeautje. Bevalt je aankoop helaas toch niet helemaal? Geen probleem. Je kunt je bestelling binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Naar boven