Smartwatch Trends smartwatch

1 product gevonden Toon producten per pagina
1 product gevonden Toon producten per pagina

1 product gevonden Toon producten per pagina

Horloges van Smartwatch Trends

Smartwatches worden steeds populairder. De afgelopen jaren zijn de mogelijkheden op het gebied van slimme horloges steeds groter geworden. Tegenwoordig ben je via je pols verbonden met de hele wereld. Snel even kijken wie je belt of wat voor berichtje je hebt ontvangen? Op je pols kun je het direct even checken. Daarnaast kun je ook op het gebied van gezondheid het een en ander controleren. Zo kun je je hartslag meten en een smartwatch inzetten als stappenteller.

Betaalbare smartwatch voor iedereen

De horloges van Smartwatch Trends zijn voorzien van de belangrijkste technologie. Hierdoor sluiten ze aan bij de belangrijkste wensen van de gebruiker. Met de slimme horloges leer je jezelf beter kennen en hoef je minder vaak je telefoon te pakken om je berichtjes te checken. Daarnaast zijn de horloges van Smartwatch Trends waterdicht tot 5 atmosfeer en multifunctioneel inzetbaar.

Compatibel met iOS en Android

De horloges van Smartwatch Trends zijn compatibel met zowel de telefoons van Apple (iPhone) als telefoons met het Android-besturingssysteem. Je kunt je telefoon gemakkelijk koppelen met de horloges van SmartWatch Trends. Vervolgens kun je het horloge direct gebruiken.

Smartwatch Trends online bestellen

Brandfield is officieel dealer van de smartwatches van Smartwatch Trends. Bestel je jouw nieuwe smartwatch op zon- of werkdagen voor 23:30? Dan zorgen wij dat deze de volgende dag al bij je wordt bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Toch niet de juiste keuze gemaakt? Bij Brandfield kun je je smartwatch gemakkelijk en kosteloos retourneren binnen 30 dagen.

Naar boven