Jacob Jensen herenhorloges

14 producten gevonden Toon producten per pagina
14 producten gevonden Toon producten per pagina

In de Brandfield online shop vind je Jacob Jensen herenhorloges, als onderdeel van de collectie Jacob Jensen horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Jacob Jensen herenhorloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Over Jacob Jensen

Wie denkt dat een minimalistisch design saai is, heeft de nieuwste collectie Jacob Jensen heren horloges nog niet gezien. Spannende contrasten en unieke combinaties van kleur en materialen maken van ieder horloge geen uurwerk, maar een kunstwerk. De luxe Jacob Jensen heren horloges zijn een lust voor het oog. En dat merk je wanneer je deze draagt. Jacob Jensen werd in 1926 geboren in Denemarken. De Deense cultuur staat bekend om de minimalistische, doch luxe designs. Jacob ontwierp in eerste instantie als industrieel designer meubels en huishoudelijke voorwerpen. In 1958 opende hij zijn eigen atelier waar hij zijn werk voortzette, maar ook horloges en sieraden ging ontwerpen. In 1990 nam zoon Timothy Jacob Jensen het atelier over en gaf zijn eigen draai aan de designs. Uiteraard volgens het principe van zijn vader.

Collectie van Jacob Jensen

Mannen houden van modern. Het minimalisme spreekt veel mannen daarom heel erg aan. Geen opsmuk, alleen een rustig horloge waarop je perfect de tijd kunt aflezen. Wie een dergelijk horloge helemaal ziet zitten, kan terecht bij de prachtige collectie Jacob Jensen heren horloges. Geen cijfers – hooguit wat stipjes – en een bijzonder design geven de horloges een intrigerend uiterlijk. Deze heren horloges van Jacob Jensen wil je gewoon dragen. De bijzondere materialen, zoals leer, edelstaal en kunststof, geven ieder horloge een eigen uiterlijk. In combinatie met prachtige kleuren als rood, blauw, zwart, goud en zilver ontstaat er een contrastrijk spel van licht en donker. Alsof je een klein kunstwerk om je pols draagt.

Jacob Jensen heren horloges online kopen

De stijlvolle, minimalistische Jacob Jensen heren horloges koop je uiteraard snel online bij Brandfield. Plaats op werkdagenen voor 23:30 uur je bestelling en je kunt het nieuwe horloge de volgende dag al in ontvangst nemen. Of bestel het Jacob Jensen heren horloge als een cadeautje voor een speciale man in je omgeving. Laat ons bij je bestelling weten dat het om een cadeau gaat en we bezorgen het in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis. Ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen (kosteloos).

Meer informatie over Jacob Jensen?

Naar boven
Brandfield.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.