Casio herenhorloges

26 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Casio herenhorloges 26 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Collectie
  3. Horloge weergave
  4. Diameter kast
  5. Kleur kast
  6. Materiaal kast
  7. Vorm kast
  8. Toon alle filters
26 producten gevonden Toon producten per pagina

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

In de Brandfield online shop vind je Casio herenhorloges, als onderdeel van de collectie Casio horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Casio herenhorloge op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Over Casio

Casio staat bekend om zijn multifunctionele horloges. Zowel sportief als interessant voor mannen die van gadgets houden zijn de Casio heren horloges; zeer populair en fijn om te dragen. De horloges hebben vaak een robuust uiterlijk en een digitaal uurwerk waarop je snel kunt zien hoe laat het is. Dankzij het speciale design passen de Casio heren horloges perfect bij zakelijke en casual gelegenheden. De sportieve horloges voor heren van Casio zijn kleurrijk en vrolijk. Daar zal je zeker mee gezien worden in de sportschool. In 1946 werd in Japan het elektronicabedrijf Casio opgericht. Casio is namelijk niet alleen een horlogemerk, maar vooral ook bekend van de geavanceerde rekenmachines, elektronische muziekinstrumenten en diverse technisch hoogstaande huishoudelijke apparaten. Voor de horloges worden diverse technieken van Casio samengevoegd en dat levert multifunctionele, vaak digitale horloges op die naast een klok ook uitgerust zijn met een rekenmachientje of stopwatch. Het design is eigentijds en daarom zijn de horloges zo populair bij zowel heren als dames.

Collectie herenhorloges van Casio

De collectie Casio heren horloges bestaat uit verschillende modellen. Zo zijn er klassieke herenhorloges van edelstaal en roestvrijstaal voorzien van een zilveren, gouden of roségouden laag voor een extra luxe uitstraling. Ideaal om te dragen naar kantoor of tijdens een gezellige avond uit. Deze zakelijke horloges zijn uiteraard ook voorzien van leuke extra’s. Ben je sportief aangelegd en ben je vaak hardlopend op weg, of met gewichten in de sportschool te vinden? Dan kies je natuurlijk voor de multifunctionele G-Shock herenhorloges (de mannelijke tegenhanger van de Baby-G dameshorloges). Deze horloges hebben een speciaal uurwerk dat de schokken van het sporten eenvoudig opvangen. De kleurrijke designs van hoogwaardig, huidvriendelijk kunststof huisvesten niet alleen het uurwerk, maar vaak ook een (digitale) stopwatch en andere chronometertjes.

Casio heren horloges online kopen

De stoere, sportieve en stijlvolle Casio heren horloges koop je makkelijk en snel online bij Brandfield. Bestel jouw nieuwe horloge voor 22:00 uur op werkdagen en ontvang je bestelling de volgende dag al in huis. Je kunt een Casio heren horloge ook cadeau geven aan een speciale man in je leven. Geef dit aan bij de bestelling en je ontvangt het horloge in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen en is eveneens kosteloos.

Meer informatie over Casio?

Naar boven