Apple watches

16 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Apple watches 16 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Collectie
  3. Connectiviteit
  4. Smartwatch functies
  5. Diameter kast
  6. Kleur kast
  7. Materiaal kast
  8. Vorm kast
  9. Toon alle filters
16 producten gevonden Toon producten per pagina

Brandfield is officieel dealer van Apple watches. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Apple watch op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Achteraf betalen mogelijk. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Apple watch: innovatie en design van top kwaliteit

Voor velen gaat er niets boven het gebruiksgemak en design van een Apple watch. De touch screen functies en de mogelijkheid om jouw watch zonder moeite aan jouw telefoon en apps te koppelen zijn de meest genoemde redenen voor de aankoop van een dergelijk horloge. Ben je al Apple fan? Dan spreekt de keuze voor een Apple horloge vaak al voor zich.

Ontdek Apple

Na de introductie aan Apple fans van de eerste Apple Watch in 2014 (en de release van dit horloge op de markt in 2015) door Tim Cook, was dit horloge niet meer weg te denken uit het aanbod van functionele smart watches. Het horloge wordt ook nu nog gekenmerkt door een zeer hoge functionaliteit. Wanneer je kiest voor een horloge van Apple, dan kies je voor het summum in design. De comfortabele draagbaarheid van het horloge en de mogelijkheid om de Watch makkelijk uit te breiden of aan te passen met verschillende soorten bandjes maken een Apple Watch tot een perfecte keuze.

De Apple Watch in vogelvlucht

Na de introductie op de markt in 2015 werd de Apple Watch in eerste instantie voornamelijk gezien als een handige fitness gadget voor Apple liefhebbers. De release van de derde serie Watches maakt het mogelijk om te communiceren met Siri, om telefoontjes aan te nemen en meer apps te gebruiken.

Met de komst van de vierde serie wordt de nadruk (naast de vele andere hoogwaardige functies) gelegd op veiligheid van de drager van het horloge. Met (vanaf 2018) de ECG functie, de hart monitor en de Fall Detection blijf jij onderweg veilig. Dit horloge kan zelfs de hulpdiensten voor je inschakelen! Bellen zonder je telefoon bij je te dragen is geen probleem meer.

Bijzondere eigenschappen

Naast de bekende mogelijkheid om met jouw Apple Watch (fitness)apps te gebruiken, te mediteren en jouw prestaties bij te houden, kun je er nog veel meer mee. Jouw boodschappen lezen, de telefoon beantwoorden, e-mail checken en meer, afhankelijk van het model dat je kiest draag je met een Apple Watch een smartphone om je pols.

De Apple Watches in de Brandfield shop

Als officieel dealer van Apple Watches bieden wij een uitstekende service, een snelle levering en een goede garantie op jouw nieuwe Apple horloge. Bestel hem vandaag nog op tijd en ga morgen al op pad met jouw nieuwe aanwinst om je pols!

Naar boven