Fromanteel horloges

6 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Fromanteel horloges 6 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Soort
  3. Kleur band
  4. Materiaal band
  5. Prijs
  6. Collectie
  7. Toon alle filters
6 producten gevonden Toon producten per pagina

 

Fromanteel: klassieke en tijdloze Swiss Made horloges

Fromanteel is een Nederlands horlogemerk uit Amsterdam, dat in 2009 is opgericht. Een merk met een klassieke uitstraling en een focus op kwaliteit. De collectie bestaat uit enkele tientallen Swiss Made-horloges. Maak kennis met:

Fromanteel.

Ontdek de Fromanteel horlogecollecties: Fromanteel Amsterdam | Fromanteel Generations | Fromanteel Globetrotter

 

Fromanteel


'Quality Time You Can Truly Own'

Met deze slogan geeft het merk Fromanteel een dubbele betekenis aan het woord 'kwaliteit':

Het dragen van een kwalitatief hoogwaardig uurwerk aan de ene kant, en het meer tijd besteden aan de dingen die er écht toe doen aan de andere kant.

Met het dragen van een Fromanteel horloge wordt het hebben van 'quality time' werkelijkheid!

 

Geschiedenis van Fromanteel

 

Hoewel het merk is opgericht in 2009, heeft het een historie die teruggaat tot de 17e eeuw. In deze eeuw opende de Amsterdamse klokkenmakersfamilie Fromanteel onder leiding van Ahasuerus Fromanteel haar eerste workshop op De Dam in Amsterdam.

Destijds was het merk innovatief op het gebied van uurwerken. In 1660 begon het merk met het produceren van revolutionaire klokken, die uitgerust waren met een pendulum mechanisme. Fromanteel ontdekte een manier waarop zij het slingeruurwerk kon verwerken in haar eigen staande klokken. Hiermee zette Fromanteel ’s werelds meest nauwkeurige uurwerk op de markt.

De klokken werden verkocht als warme broodjes en vanwege dit grote succes heeft de Fromanteel familie zich uitgebreid en een winkel geopend in Londen; en niet veel later nog eentje in New Castle. Hiermee was ’s werelds eerste multinationale klokkenmakers bedrijf opgestart.

Fromanteel vervaardigt nu, naar Amsterdams ontwerp, kwalitatieve Swiss Made herenhorloges in hun atelier in Bienne, Zwitserland.

Fromanteel horloge online kopen

 

Brandfield is officieel dealer van Fromanteel horloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Fromanteel horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Naar boven
Brandfield.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.