Renard horlogebandjes

Filter op

Filteren

Sluiten
Renard horlogebandjes

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Brandfield is officieel dealer van Renard horloges en Renard horlogebandjes. Renard bandjes verwissel je eenvoudig zelf!

Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Renard horloge bandjes op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horlogebandje niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Renard: duurzame horlogebanden met een ingetogen uitstraling

Renard heeft een veelgeprezen collectie elegante horloges, die opvallen vanwege de stijlvolle vintagedetails. De horlogebandjes die hierbij horen, hebben een prachtig kleurenpalet en stralen eenvoud en allure uit. Dankzij het gebruik van kwaliteitsmaterialen heb je van elke Renard horlogeband bovendien jarenlang plezier.

Jong merk met tijdloze designs

Twee vrienden besloten in 2014 horloges te gaan maken met een sierlijk, verleidelijk ontwerp. De vos was het favoriete symbool dat ze hierbij in gedachten hadden. Voor Japanners belichaamt de vos een lang leven en in andere culturen heeft de eigenzinnige vos de sterke rol van gids.

Renard horlogebanden hebben een minimalistisch en tijdloos ontwerp dat perfect past bij de horloges in klassiek-moderne stijlen. Dit merk hecht veel waarde aan ouderwets vakmanschap en besteedt veel aandacht aan details, maar maakt ook gebruik van moderne technieken. Hierdoor hebben Renard horlogebandjes een betrouwbare kwaliteit.

Ontdek een Renard horlogebandje bij Brandfield

Heb je een nieuwe leren Renard horlogeband nodig? Bekijk in onze shop dan de enorme variatie in gedekte kleuren en natureltinten. Van bruin tot olijfgroen en van lichtgrijs tot een subtiele structuur. Altijd met een mooi ontwerp dat de tand des tijds probleemloos doorstaat.

Naar boven