Horlogebanden

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

42 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -50% korting
  Sem Lewis Metropolitan Strap 24mm Zwart SL620028
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 39,95
 2. -50% korting
  Sem Lewis Metropolitan stalen horlogeband 24 mm zilverkleurig en goudkleurig SL620027
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 39,95
 3. -50% korting
  Sem Lewis Metropolitan Strap 24mm Gunmetal SL620025
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 39,95
 4. -50% korting
  Sem Lewis Metropolitan Strap 24mm Goudkleurig SL620022
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 39,95
 5. -50% korting
  Sem Lewis Metropolitan Strap 24mm Zilverkleurig SL620020
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 39,95
 6. -50% korting
  Sem Lewis Aldgate Tube Strap 25mm Gunmetal SL620031
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 39,95
 7. -50% korting
  Sem Lewis Strap 22mm Goudkleurig SL620003
  Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 39,95
 8. -21% korting
  Mats Meier Strap 22mm Zilverkleurig MM43001
  Speciale prijs € 31,00 Normale prijs € 39,00
 9. Violet Hamden Sunrise Zwart Leren Horlogebandje VH43009
  Mail mij bij voorraad
 10. Violet Hamden Sunrise Zilverkleurig Mesh Horlogebandje VH43006
  Mail mij bij voorraad

42 producten gevonden

per pagina
Pagina

Bekijk hier onze collectie horlogebanden voor bij je nieuwe horloge en shop eenvoudig online de horlogeband die bij je past. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw horlogebandje op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Wil je iemand verrassen met een nieuw horlogebandje? In combinatie met de gratis Brandfield cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht de horlogeband niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Horlogebanden

Hoewel het verwisselen van je horlogebandje altijd al een slimme en aantrekkelijk geprijsde manier was om je favoriete polsaccessoire van een compleet nieuwe look te voorzien, was de drempel soms wat hoog. Dat geklooi met tangetjes en pinnetjes… Gelukkig hoeft dat nu niet meer. Dankzij de innovatieve kliksystemen verwissel je de horlogebanden van vele merken tegenwoordig heel snel en eenvoudig zelf.

Zo creëer je binnen enkele seconden een horloge met een totaal andere uitstraling. Met horlogebandjes in diverse kleuren, stijlen en materialen vind je altijd wel een exemplaar dat past bij jouw stijl, jouw outfit en het seizoen. Hierdoor is het nog nooit zo makkelijk geweest om de laatste horlogetrends te volgen!

Horlogebandjes in allerlei stijlen

De horlogeband is een perfect item om flink mee te variëren. Draag bijvoorbeeld een prachtig basic zwart leren bandje bij je zakelijke winterse outfit, wissel die af met een casual mesh exemplaar in roségoud en pak in het voorjaar uit met een opvallende horlogeband in dé vrolijke kleur van het moment.

De collectie bevat dan ook horlogebandjes in diverse kleuren en stijlen, van heel basic tot behoorlijk uitgesproken. Veel exemplaren zijn uitgevoerd in tijdloze, stijlvolle materialen als soepel leer en edelstaal, maar altijd in de kleuren van het moment en voorzien van trendy details.

Een ruime keuze van de mooiste merken

In onze collectie vind je horlogebandjes van de mooiste merken van het moment, die uiteraard passen bij de horlogekasten van de desbetreffende labels. Zo kun je bij ons terecht voor horlogebanden van het horlogemerk Mats Meier. De horlogebanden zijn voorzien van een handige click on/off systeem waardoor alle bandjes op alle Mats Meier horloges passen. Zo creëer je dus heel snel weer een andere stijl! Bekijk de Mats Meier horlogebanden.

Ook CLUSE horlogebanden zijn minimalistisch ontworpen. Het label bewijst echter dat minimalistisch design absoluut niet saai of kil hoeft te zijn. De bandjes zijn elegant, verfijnd en prachtig afgewerkt. Schoonheid zien in eenvoud, dát is waar het om draait!

In de ontwerpen van Renard horlogebanden komen klassiek en modern samen. Ze zijn in de basis eenvoudig, maar aan vrijwel elk horlogebandje is een subtiel detail toegevoegd dat het spannend houdt. Denk aan exemplaren gemaakt van een bijzonder materiaal als fluwelig nubuckleer en extra’s als ragfijne ringetjes om de bandjes.

Van Violet Hamden horlogebanden hoef je geen blingbling of andere poespas te verwachten. Bij dit merk vind je stijlvolle basic horlogebanden in allerlei kleuren van leer en metaal waarmee je eindeloos kunt combineren.

Horlogebandje kopen bij Brandfield

Bij ons kun je altijd terecht voor een mooi merkhorlogebandje in jouw stijl en volgens de laatste trends. Of je nu op zoek bent naar een horlogeband voor een dames horloge of een heren horloge, de ruime collectie heeft het allemaal! Daarnaast vind je uiteraard ook horloges, armbanden en andere accessoires in onze collectie, waarmee je eindeloos kunt combineren en moeiteloos je favoriete look creëert.

10% WELKOM KORTING OP UW EERSTE AANKOOP
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Taal