Introducing

The world of guess

Sexy, eigentijds en uitdagend, dat past helemaal bij het merk GUESS. Voel je jong, sexy en avontuurlijk met de GUESS sieraden en horloges.

Bekijk collectie

 
 


 
 
 
 
 Introducing

The nature of pandora


 

 

About guess

The story of Guess

Begin jaren 80 zijn de Marciano broers het super sexy en daardoor revolutionaire jeans merk GUESS begonnen, wat onmiddellijk een mega hit werd. In 1985 introduceerde Paul Marciano de iconische award-winning zwart-wit campagnes, die veel modellen een echt gezicht als celebrity heeft gegeven.

De lijst van topmodellen die Paul Marciano heeft ontdekt is enorm, Claudia Schiffer, Carla Bruni, Karen Mulder, Eva Herzigova, Anna Nicole Smith, Laetitia Casta en onze Nederlandse Marvy Rieder waren allemaal van de partij. Deze campagnes waren voor allen een opstap naar hun grote carrières in de modellen wereld.

Sexy, eigentijds en uitdagend, dat past helemaal bij het merk GUESS en dus ook bij de GUESS horloges en sieraden. Stuk voor stuk bijzonder qua vormgeving en kleur. Een GUESS horloge is daarom niet zomaar een horloge, maar een in het oog springende accessoires. De GUESS sieraden zijn jong, sexy en altijd met een avontuurlijke twist.

 

 

Kapten & Son horloges

 

JLo collectie

JLo colecctie

Jennifer Lopez schittert als echte GUESS Girl voor de Lente/ Zomer 2018 campagne. Haar schoonheid en klasse schitteren door deze campagne. Jennifer is een icoon en een echte ster! Haar invloed is groot en blijft groeien. Deze campagne viert het idee dat vrouwen mooier worden terwijl ze levenservaringen opdoen.

 

Kapten & Son zonnebrillen

 

Connect collectie

Connect collectie

De nieuwe GUESS Connect smartwatches zijn voor dames en heren die speciale aandacht willen geven aan draagbare technologie om de modebewuste pols. De dames versie heeft een comfortabel chique kast . Heldere kristallen op de lunet in een verscheidenheid aan zilver-, goud- en roségoud variaties. De heren versie heeft een stoere robuuste kast. Verscheidenheid aan eigentijds en sportstijlen voor de man die veelzijdig wil zijn in zijn horloge en accessoires, waardoor dit een echt musthave is voor de modebewuste GUESS girl & boy van vandaag!

 

 

Kapten & Son tassen

 

Nieuwe collectie

Nieuwe collectie

De nieuwe collectie is verleidelijk, stoer, eigenzinnig maarvooralGUESS.Voor iedere gelegenheid een horloge. Aan de voorjaarscollectie zijn heren en dames modellen toegevoegd waarin de iconische blauwe kleur terugkomt, die symbool staat voor de jeans industrie, de bakermat van het merk.

 

 

Horloges

Guess
watches

Shop guess horloges

 
 
 

 

Horloge bestsellers

 

Nieuwe collectie

JLO for Guess

Jennifer Lopez is een icoon en een echte ster! Jennifer schittert als echte GUESS Girl voor de Lente/ Zomer 2018 campagne. Bekijk de speciale JLO for GUESS collectie.

 
 

 

Nieuwe collectie

JLO for Guess

OJennifer Lopez schittert als echte GUESS Girl voor de Lente/ Zomer 2018 campagne. Haar schoonheid en klasse schitteren door deze campagne. Jennifer is een icoon en een echte ster! Haar invloed is groot en blijft groeien. Deze campagne viert het idee dat vrouwen mooier worden terwijl ze levenservaringen opdoen.

 

Nieuwe collectie

 

Sieraden

Guess Jewellery

Shop guess sieraden

 
 
 

 

Sieraden bestsellers

 

 

#LOVEGUESS

SEXY, YOUNG & ADVENTUROUS

BEKIJK GEHELE AANBOD

 
Naar boven
Brandfield.nl maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van de cookies.