Oorbellen

964 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Oorbellen 964 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Merk
  3. Kleur
  4. Materiaal
  5. Nikkelvrij
  6. Materiaal steen
  7. Type goud
  8. Maand
  9. Letter
  10. Prijs
  11. Assortiment
964 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

964 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bekijk hier onze collectie oorbellen en shop veilig en eenvoudig online de oorbellen die je zoekt. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw oorbellen op een werkdag voor 22:00 uur, dan worden deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Wil je iemand verrassen met de oorbellen? In combinatie met de gratis Brandfield cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mochten de oorbellen niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren!

Bekijk meer sieraden: Armbanden | Ringen | Kettingen | Horloges | Bedels | Oorknoppen | Creolen | Ear Cuffs

Oorbellen dames

Het dragen van oorbellen kan een look helemaal compleet maken. Je kunt deze oorsieraden natuurlijk dragen als eye-catchers, maar ook gewoon als een elegant detail van je outfit. Oorbellen mogen qua design afgestemd zijn op de hanger van je ketting of passen bij een armband, maar ze mogen ook helemaal anders zijn. Want welke oorbellen je ook draagt, het gaat er natuurlijk om dat het past bij jouw stijl, outfit en karakter. Hoe je je oorbellen ook draagt of combineert, met dames oorbellen sla je nooit de plank mis en ze verdienen zonder twijfel een plekje in je sieradencollectie.

Natuurlijk is het wel zo elegant om al je sieraden op elkaar af te stemmen als je een galafeestje hebt. Vooral ketting en oorbellen moeten enige gelijkenis vertonen. Gelukkig kun je bij ons in de webshop ook verschillende setjes vinden waarbij de oorbellen en de ketting prachtig matchen. Op die manier hoef je zelf niet uren rond te scrollen.

Het dragen van een versiering in de oren is een oud gebruik. Zo werden reeds in graftombes van Farao’s oorbellen gevonden. Het dragen van oorbellen is heel lang een statussymbool geweest. Vrouwen en mannen die geld hadden, konden de oren laten piercen om vervolgens oorbellen van goud of zilveren oorbellen te dragen. Aan het begin van de 20e eeuw raakten gaatjes in de oren uit de mode en werden er vooral oorbellen met een klemmetje gedragen.

Na de Tweede Wereldoorlog werd het prikken van gaatjes voor oorbellen een stuk geavanceerder waardoor het weer in populariteit steeg. Hoewel oorbellen vaak gezien worden als sieraden voor vrouwen zijn er ook genoeg mannen die slechts in één oor een sieraad dragen. Dit heeft zijn oorsprong bij de zeelieden. Zij droegen oorringetjes van goud.

Oorbel

Brandfield is aanbieder van vele bekende sieradenmerken die ook oorbellen in de collectie hebben. Zo vind je bij Brandfield oorbellen van bekende mode merken zoals Michael Kors oorbellen, Tommy Hilfiger oorbellen en GUESS oorbellen. Al deze merken hebben verschillende soorten oorbellen in allerlei soorten designs en kleuren. Op deze manier zit er voor iedereen wel een passend paar oorbellen tussen!

En wat dacht je van de oorbellen van Swarovski? De dames oorbellen in Swarovski's sieraden collectie zijn absolute eye-catchers en maken elke look helemaal af. Perfect voor een feestje, maar ook super leuk om je dagelijkse outfit net dat beetje extra's te geven.

Ga je voor subtiele oorknoppen of een mooi paar oorhangers? Of kies je toch liever voor een opvallend paar creolen? Brandfield heeft het allemaal! Van oorknopjes tot creolen en van oorhangers tot parel oorbellen. Ontdek snel onze collectie oorbellen en laat je inspireren!

Oorbellen van 925 Sterling zilver

Ben je op zoek naar zilveren oorbellen? Dan zijn de mooie oorbellen van Selected Jewels of Parte Di Me vast helemaal jouw ding. Deze merken hebben veel verschillende soorten zilveren oorbellen in het assortiment die je perfect met elkaar kunt mixen en matchen. Combineer bijvoorbeeld subtiele oorknoppen met creolen en laat je oren stralen! Ook bij Pandora vind je prachtige zilveren oorbellen i n verschillende designs.

Buddha to Buddha is ook een erg populair merk als het om zilveren oorbellen gaat. Buddha to Buddha oorbellen zijn stoer en geven je outfit net dat beetje extra. Net zoals de andere sieraden van Buddha to Buddha hebben de oorbellen de bekende schakels die in verschillende patronen in de oorbellen zijn verwerkt. Hierdoor passen ze ook perfect bij de andere zilveren sieraden van dit merk en kun je je look tot in alle detail afstylen.

Gouden oorbellen

Gaat je voorkeur toch uit naar gouden oorbellen? Gouden oorbellen zijn tijdloos en veel gekozen. Ook daarvoor ben je bij Brandfield aan het juiste adres! Binnen ons oorbellen assortiment vind je verschillende merken die gouden oorbellen in de collectie hebben opgenomen. Een goed voorbeeld hiervan is Isabel Bernard. Bij Isabel Bernard zit schoonheid verborgen in eenvoud en kleine details. Dit is ook terug te zien in de gouden oorbellen van dit merk. Al de oorbellen van Isabel Bernard zijn gemaakt van 14 karaat goud waardoor ze door de jaren geen hun stijlvolle uitstraling en waarde behouden.

Bij Blush vind je ook prachtige dames oorbellen van 14 karaat goud. Of je nu van geel goud, witgoud, of rosé goud houdt, je vindt het bij Blush! Anna + Nina is ook een goed voorbeeld van een merk met gouden oorbellen. Niet alle oorbellen van dit merk zijn van echt goud gemaakt, maar als je graag echt gouden oorbellen wilt, is dit merk ook zeker de moeite waard.

Vind je oorbellen van 14 karaat goud net iets te duur? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Gelukkig hebben we ook oorbellen van Beloro Jewels in ons assortiment. Deze dames oorbellen zijn gemaakt van 9 karaat. Dit materiaal bevat minder puur goud, maar heeft nog steeds die prachtige goud look. Daarnaast zijn deze oorbellen een stuk betaalbaarder dan oorbellen van een hoger goud gehalte. Ook is 9 karaat de perfecte tussenstap van goud naar zilver!

Dames oorbellen

Oorbellen zijn het ultieme sieraad die je outfit naar een hoger niveau tillen. Het maakt niet uit voor welk type oorbel je kiest, met een mooi en on-trend paar oorbellen zit je altijd goed! Je kunt een paar oorbellen natuurlijk heel erg goed los dragen, maar het is nóg leuker om verschillende oorbellen met elkaar te combineren!

Zo is het bijvoorbeeld super leuk om een paar subtiele oorknoppen te combineren met een opvallend paar creolen te combineren. Ook met elegante oorhangers kun je oorknopjes perfect mixen en matchen. Niet zo'n fan van grote oorbellen? Je kunt het natuurlijk ook bij oorknopjes houden en verschillende designs of kleuren met elkaar combineren.

Heb je geen oorbellen gaatjes? Niet getreurd! Ook daar heeft Brandfield aan gedacht en daarom vind je in ons oorbellen assortiment ook een ruim aanbod aan ear cuffs. Voor dit type oorbel heb je geen gaatjes nodig. Een ear cuff klem je namelijk vast aan je oorschelp. Op die manier kun je je oren toch nog laten shinen! Dat is het leuke aan oorbellen, er is van alles mogelijk en de combinaties zijn eindeloos!

Oorbellen set

Kun jij ook geen genoeg krijgen van oorbellen? Dan hebben wij goed nieuws! Bij Brandfield vind je namelijk ook een ruim aanbod aan de mooiste oorbellen sets. De oorbellen sets hebben wij zorgvuldig voor je geselecteerd en door middel van deze set prijzen profiteer je vaak ook nog van een leuke korting.

Met een oorbellen set voorzie je jezelf binnen een handomdraai met een complete look! Daarnaast zijn oorbellen sets ook super leuk om cadeau te doen. Elke vrouw wordt blij van mooie oorbellen en al helemaal als ze in een handige set zitten waarmee je je oren direct kunt laten schitteren!

Oorbellen kopen

Welk paar oorbellen is jouw favoriet? Wacht dan niet langer en bestel je nieuwe favoriete paar oorbellen snel, eenvoudig en veilig via de Brandfield webshop. Wij pakken je bestelling zorgvuldig in en zorgen ervoor dat je oorbellen zo snel mogelijk jouw kant op komen. Op die manier kun je binnen no-time schitteren met je nieuwe oorbellen!

De mooiste oorbellen koop je natuurlijk online bij Brandfield. Bestel op werkdagen of op zondag voor 22:00 uur en je ontvangt je uitgekozen oorbellen de volgende dag in huis. Ook kun je de oorbellen perfect cadeau doen! Laat het ons weten bij de bestelling en je ontvangt de oorbellen in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Retourneren kan binnen 30 dagen na aankoop en is eveneens kosteloos.

Naar boven