Tommy Hilfiger horloges

131 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
Tommy Hilfiger horloges 131 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Collectie
  3. Horloge weergave
  4. Diameter kast
  5. Kleur kast
  6. Materiaal kast
  7. Vorm kast
  8. Toon alle filters
131 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Brandfield is officieel dealer van Tommy Hilfiger horloges als onderdeel van onze uitgebreide horloge collectie. Daarnaast vind je bij Brandfield ook andere items van Tommy Hilfiger zoals Tommy Hilfiger tassen, Tommy Hilfiger portemonnees en Tommy Hilfiger zonnebrillen. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Tommy Hilfiger horloge op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt je horloge de volgende dag al bezorgd! De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Tommy Hilfiger horloge

Klassiek, stijlvol, jong, een tikkeltje eigenzinnig en enigszins preppy: de stijl van Tommy Hilfiger is niet direct te vangen in één woord. Dat komt door de veelzijdigheid van Tommy als ontwerper, die ook niet in een hokje te stoppen is. Dit resulteert in veelzijdige kledinglijnen, maar ook in een bijzondere collectie Tommy Hilfiger horloges.

In 1985 was hij daar: de ontwerper Tommy Hilfiger. Hij ontwierp in eerste instantie kleding en accessoires voor mannen. Het liep meteen storm, mede door een uitgekiende reclamecampagne. De stijl sprak veel jonge mannen aan, omdat de kleding zowel stijlvol, eigenzinnig als een beetje preppy was. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een megaconcern met kledinglijnen voor kinderen, vrouwen en mannen, maar ook tal van andere items zoals sieraden, tassen, parfums en uiteraard Tommy Hilfiger horloges.

Bij Brandfield vind je een ontzettend ruim aanbod aan de mooiste Tommy Hilfiger horloges.Tommy Hilfiger horloges zijn er voor dames en uiteraard voor heren met een eigen stijl, die niet bang zijn om dit aan de wereld te laten zien. Roestvrij staal, leer en siliconen geven de Tommy Hilfiger horloges vorm en een eigen gezicht. Bijzonder is dat er op veel Tommy Hilfiger dameshorloges ook chronometers zijn geplaatst – zoals we eigenlijk vaak alleen bij herenhorloges zien. Hiermee laat Tommy maar weer eens zien dat hij een eigen, unieke stijl heeft. Roségoud, lichtblauw, zilveren en gouden accenten en natuurlijk stijlvol bruin voeren in de collectie de boventoon. De Tommy Hilfiger horloges met siliconen bandjes zijn ideaal om mee te sporten of om het water mee op te gaan.

Tommy Hilfiger horloge dames

De dames horloges van Tommy Hilfiger hebben een klassiek-moderne stijl en zijn echte eye-catchers. De rood, witte en blauwe details zijn terug te zien in de designs en af en toe komen ook vintage elementen terug in de dames horloges van Tommy Hilfiger. Of je je dames horloge dagelijks draagt naar kantoor of af en toe om wat extra's aan je outfit toe te voegen, het kan allemaal!

Van casual dames horloges met een sportieve look tot klassieke modellen, je vindt het allemaal in de ruime horloge collectie van Tommy Hilfiger. Wat je ook zoekt en wat je wensen ook zijn, voor elke vrouw zit er wel een passend Tommy Hilfiger horloge tussen!

Wil je je look helemaal compleet maken? Combineer je Tommy Hilfiger horloges dan met de sieraden van Tommy Hilfiger en stijl je outfit tot in de puntjes af.

Tommy Hilfiger horloge heren

Ook voor mannen vind je in onze webshop een ontzettend ruim aanbod aan de mooiste Tommy Hilfiger horloges. De heren horloges van Tommy Hilfiger zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen waarin stijl en functionaliteit worden gecombineerd.

Of je nu gaat voor een klassiek model met een leren band of juist een horloge van rvs of edelstaal, je vindt het allemaal bij Brandfield. Voor welk Tommy Hilfiger horloge je ook kiest, met deze horloges til je elke look naar een hoger niveau. Maak je look helemaal af door je Tommy Hilfiger heren horloge te combineren met één van de populaire Tommy Hilfiger armbanden. Bekijk de collectie en laat je inspireren door Tommy's stijlvolle en eigenzinnige stijl!

Tommy Hilfiger horloge kopen

De mooiste Tommy Hilfiger horloges bestel je natuurlijk bij Brandfield. Plaats op werkdagen je bestelling voor 22:00 en je kunt je nieuwe Tommy Hilfiger horloge de volgende dag al dragen! Een Tommy Hilfiger horloge is overigens ook een mooi cadeau voor een speciaal persoon in je leven. Geef dit aan bij de bestelling en je ontvangt het horloge in een luxe geschenkverpakking. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50.

Welk Tommy Hilfiger horloge is jouw favoriet? Wacht dan niet langer en bestel je nieuwe Tommy Hilfiger horloge snel, eenvoudig en veilig via de Brandfield webshop.

Naar boven