OOZOO Timepieces horloges

78 producten gevonden Toon producten per pagina
Filter op

Filteren

Sluiten
OOZOO Timepieces horloges 78 producten gevonden
  1. Geslacht
  2. Horloge weergave
  3. Diameter kast
  4. Kleur kast
  5. Materiaal kast
  6. Vorm kast
  7. Toon alle filters
78 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

78 producten gevonden Toon producten per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Brandfield is officieel dealer van OOZOO horloges en de OOZOO Timepieces collectie. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw OOZOO Timepieces horloge op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau en mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren!

Over OOZOO

OOZOO kwam in 2001 voor het eerst met een horlogecollectie en inmiddels is het merk niet meer weg te denken uit de wereldwijde horlogemarkt. De stijl van het merk is herkenbaar en tijdloos. De horloges van OOZOO worden gekenmerkt door verschillende collecties, die ieder een eigen karakter en doelgroep hebben. 

En natuurlijk biedt het merk ook een breed scala aan dameshorloges en herenhorloges.

Collectie OOZOO Timepieces

Horloges van OOZOO Timepieces zijn kenmerkend voor de stijl van OOZOO. Een grote wijzerplaat met goed leesbare cijfers, een kwalitatief goed uurwerk en een sterke band. De banden worden gemaakt van verschillende materialen, waarbij leer, metaal, mesh, rubber of nylon de boventoon voeren. En de prijs? Die ligt altijd slechts bij enkele tientjes. Zeer betaalbaar dus! OOZOO vult haar collecties regelmatig aan met nieuwe modellen. Jaarlijks komen er maar liefst 600 modellen bij! De tijdloze modellen van OOZOO zijn geschikt voor iedereen en daarom is een horloge van dit merk niet alleen een leuk cadeau voor anderen, maar ook een mooie beloning voor jezelf.

OOZOO Timepieces online kopen

Horloges van OOZOO Timepieces bestel je online bij Brandfield. Wij garanderen je een uitstekende service en de beste leveringsvoorwaarden voor jouw bestelling. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Mocht je je horloge in huis hebben, maar je wil 'm toch graag retourneren, dan stuur je het accessoire ook helemaal gratis weer terug! Achteraf betalen is bij Brandfield ook mogelijk. Om dat te doen kies je tijdens je bestelling voor de betaalmethode AfterPay, eenmalige incasso of acceptgiro. En bestel je vandaag voor 22:00? Dan heb je je horloge morgen al in huis! Koop jouw OOZOO horloge dus via Brandfield en je bent verzekerd van de beste service!

Naar boven